Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζει πρώτη φορά τη φήμη που τη θέλει μητέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη [video] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:28
26/2/2020

Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζει πρώτη φορά τη φήμη που τη θέλει μητέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη [video]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε την ερώτηση που θέλει να κάνει όλος ο κόσμος. Μήπως, όμως, το παράκανε; Σε κάθε περίπτωση, η βουλετής έδωσε πρώτη φορά απάντηση στον αστικό μύθο που θέλει τον αδελφό της... καρπό του κρυφού έρωτά της με τον Τέρη Χρυσό (!)

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποδέχτηκε πρόταση της Ελεονώρας Μελέτη και εμφανίστηκε στην εκπομπή της "Μεσάνυχτα". Η συζήτηση των δύο γυναικών κάλυψε πολλά κόμμάτια της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής της ελληνίδας πολιτικού, στάθηκε όμως και σε ένα σημείο που πολλοί θα θεωρούσαν "εκτός ορίων".

Η Ελεονώρα, ωστόσο, τόλμησε και ρώτησε σχετικά με τη φήμη που τη θέλει μητέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη με πατέρα του, τον Τέρη Χρυσό [φωτό κάτω]. "Το κατατάσσετε σε αστειότητα ή σε κακία", ρώτησε η Ελεονώρα για να ακούσει ένα "Το κατατάσσω σε χυδαιότητα"... για αρχή, ενώ υπογράμμισε -τονίζοντας βέβαια, ότι, φυσικά δεν αποδεικνύεται κάτι έτσι- πως ούτε καν γνωρίζει τον Τέρη Χρυσό!

Στη συνέχεια, η Ντόρα Μπακογιάννη χρησιμοποίησε και τη λέξη "ξεφτίλα". Ιδού το απόσπασμα από τη χθεσινή εκπομπή που συζητήθηκε πολύ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ