Θετική στον κορονοϊό η Ellen DeGeneres - Η ανακοίνωση και το μήνυμά της

11.12.2020
Θετική στον κορονοϊό η Ellen DeGeneres - Η ανακοίνωση και το μήνυμά της
Με μια περιπέτεια υγείας θα αποχαιρετήσει τη χρονιά αυτή η διάσημη παρουσιάστρια.

"Ήθελα να σας ενημερώσω όλους ότι βγήκα θετική στον κορονοϊό", ξεκίνησε την ανάρτησή της στα social media η Ellen DeGeneres, τονίζοντας πως όλοι όσοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί της έχουν ειδοποιηθεί ενώ η ίδια ακολουθεί αυστηρά τα πρωτόκολλα που ορίζονται από τον οργανισμό υγείας.

Με το μήνυμα «Σας παρακαλώ μείνετε υγιείς και ασφαλείς. Με αγάπη, Ellen», κλείνει την ανάρτησή της.

Η χρονιά που τελειώνει δεν ήταν η καλύτερη για τη διάσημη παρουσιάστρια που είδε το άστρο της να κινδυνεύει να σταματήσει να λάμπει. Το σκάνδαλο που ξέσπασε ύστερα από καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για άσχημες εργασιακές συνθήκες στο τηλεοπτικό show, αλλά και για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από παραγωγούς της εκπομπής σε βάρος εργαζομένων, ο κόμος της Ellen ταράχτηκε συθέμελα.

Η ίδια, βέβαια, μίλησε δημόσια για το θέμα, απολογήθηκε και με τη βοήθεια των πάμπολλων φίλων της που τη στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή επανήλθε στη θέση της, αν και λόγω κορονοϊού, όλα ήταν διαφορετικά πια.

Τώρα, ήρθε και αυτό το "χτύπημα" και η DeGeneres, προφανώς μετρά αντίστροφα, λεπτό προς λεπτό μέχρι να αποχαιρετήσει για τα καλά αυτός ο χρόνος! Περαστικά.