David Beckham: Δες τον με πολλές ρυτίδες και άσπρα μαλλιά!

06.12.2020
David Beckham: Δες τον με πολλές ρυτίδες και άσπρα μαλλιά!
Ο πασίγνωστος πρώην ποδοσφαιριστής πήγε το χρόνο...μπροστά για καλό σκοπό

Με αφορμή τις ανάγκες μια νέας καμπάνιας, το κοινό είδε τον David Beckham αρκετά χρόνια μεγαλύτερο, ταξιδεύντας με έναν περίεργο τρόπο στο μέλλον.

Δες και αυτό: Madonna: Συγκινεί το σπάνιο βίντεο με τα έξι της παιδιά και τον αγαπημένο της

Ο πρώην ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε στο βίντεο της καμπάνιας Malaria Must Die, μια εκστρατεία που προωθεί την πρόληψη από την ελονοσία. Χάρη στην εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας, ο Beckham μεταφέρθηκε στο μέλλον, όπου η ασθένεια θα έχει εξαλειφθεί. "Σήμερα ο κόσμος είναι διαφορετικός, επειδή έχουμε νικήσει την ελονοσία. Μια πληγή που σκότωσε δισεκατομμύρια ανθρώπους, ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου στην ιστορία. Οι νέες γενιές έχουν ένα ασφαλέστερο μέλλον", ακούγεται λέει ο 70χρονος εαυτός του.

Αυτό το είδες; Queen's Gambit: Σου θυμίζει κι εσένα κάτι ο Benny της Beth; Η αλήθεια είναι ότι τον γνωρίζεις από παιδάκι [photos]


Στη συνέχεια, ο σήμερα 45 χρονών Beckham αποκτά ξανά την κανονική του εμφάνιση και λέει: "Αυτή τη στιγμή η μάχη κατά της ελονοσίας είναι πιο δύσκολη από ποτέ. Κάθε δύο δευτερόλεπτα ένα παιδί πεθαίνει από αυτή την ασθένεια. Όλοι μαζί πρέπει να πολεμήσουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η αποστολή."