Κώστας Μπακογιάννης: Η πρώτη φωτογραφία και με τα τέσσερα παιδιά του που μοιράζεται

05.12.2020
Κώστας Μπακογιάννης: Η πρώτη φωτογραφία και με τα τέσσερα παιδιά του που μοιράζεται
Πολύτεκνος, πανευτυχής πατέρας ο δήμαρχος Αθηναίων καμαρώνει για τα βλαστάρια του, δημοσίως, με μία ανάρτηση διαφορετική από τις άλλες.

Εκτός από τον Δήμο, καρπό του έρωτά του με τη νυν σύζυγό του, Σία Κοσιώνη, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ακόμη τρία παιδιά, τη Δανάη και τον Παύλο από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου (ναι, της αδελφής του Μίλτου Καμπουρίδη, συζύγου της Μαρίνας Βερνίκου, για την ιστορία) οι οποίοι και βρίσκονται πολύ συχνά με τον μικρό τους αδελφό. και την Ολυμπία, από τη σχέση του με τη Μαίη Ζαννή, εγγονή του Δημητρίου Ράλλη, ετεροθαλούς αδελφού του Γεωργίου Ράλλη.

Ο δήμαρχος Αθηναίων έχει πολύ κοντά και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του, ενώ στην ορκομωσία του τα είχε στο πλάτι του μαζί με τον βενιαμίν του [φωτό κάτω]

Σήμερα, όμως, έκανε κάτι που δεν είχε ξανακάνει και μας έκανε εντύπωση. Μοιράστηκε μία φωτογραφία όλων τους μαζί την ώρα που στολίζουν το δέντρο. Ο Δήμος στους ώμους του Παύλου, στη μέση η Ολυμπία και δεξιά η Δανάη.

"4 ζευγάρια χέρια είναι καλύτερα! Και του χρόνου", γράφει στη λεζάντα και ιδού:

Πρόσφατα, η μητέρα του Κώστα Μπακογιάννη, Ντόρα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νύφη της, Σία Κοσιώνη (και δεν ήταν η πρώτη φορά) ενώ, άθελά της, έδειξε σε όλο τον κόσμο μια φωτογραφία εκείνης με το νυφικό της!