Φαίη Σκορδά: Σήμερα γιορτάζει ο αγαπημένος της και του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο

06.12.2020
Φαίη Σκορδά: Σήμερα γιορτάζει ο αγαπημένος της και του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο
Του αγίου Νικολάου σήμερα (6/12) και η γνωστή παρουσάστρια αφιέρωσε ένα story στον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο.

Γιορτή στο σπίτι της Φαίης Σκορδά σήμερα και η ίδια θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της. Παρότι πάντα χαμηλών τόνων, η ελληνίδα παρουσιάστρια δεν κρύβεται. Μετά το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα έχει βρει ξανά την ευτυχία στο πρόσωπο του Νίκου Ηλιόπουλου για τον οποίο μίλησε πρόσφατα στον Νίκο Χατζηνικολάου όταν τον επισκέφτηκε καλεσμένη στην εκπομπή του.

«Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ και σέβομαι για τον τρόπο που με βλέπει. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα!», είπε κάποια στιγμή, ενώ όταν ρωτήθηκε για την "προοπιτκή" της σχέσης, τα είπε όλα... έμμεσα:

«Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εάν πατήσεις στο internet “σχέσεις Φαίη Σκορδά” δεν υπάρχει τίποτα πριν τον γάμο μου. Ήταν ο Γιώργος και τώρα είναι αυτή η φωτογραφία. Αυτό από μόνο του, για να το επιτρέψω να γίνει, σημαίνει πολλά», εξήγησε.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη γιόρτασε στον Νίκο της με ένα απίθανο γλυκό, φουλ στη σοκολάτα και το μοιράστηκε με όλο τον κόσμο. Ιδού και χρόνια πολλά

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι η Φαίη έχει κάνει την εμφάνισή της στο account του Νίκου με αυτή την απίθανη φωτογραφία το καλοκαίρι