Το GOT στο Μπάνιγχαμ: Η Sophie Turner στον ρόλο της πριγκίπισας Charlotte σε animation σειρά για τη βασιλική οικογένεια

19.11.2020
Το GOT στο Μπάνιγχαμ: Η Sophie Turner στον ρόλο της πριγκίπισας Charlotte σε animation σειρά για τη βασιλική οικογένεια
Η υπηρεσία streaming τουHBO Max ετοιμάζει μια animation κωμωδία κινουμένων σχεδίων που επικεντρώνεται στη βασιλική οικογένεια, με τίτλο «The Prince», και δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ιδανική για το καστ από την ίδια τη... Βασίλισσα του Βορρά.

Ο δημιουργός και showrunner Gary Janetti ανακοίνωσε στο Instagram του το cast με την Sophie Turner του Game of Thrones ως πριγκίπισα Charlotte, ανεβάζοντας ένα κλιπ με την ίδια και τον πρίγκιπα George (κατά τον Janetti) που ετοιμάζεται για το Halloween.

Ο πρωταγωνιστής του Thrones, Iwan Rheon (Ramsay Bolton), θα είναι επίσης στο καστ, ο οποίος θα χαρίσει την φωνή του στον πρίγκιπα William. Άλλοι ηθοποιοί που δίνουν τις φωνές τους στο animation είναι η σταρ του Billions, Condola Rashad που θα υποδυθεί με τη φωνή της τη δούκισα του Sussex, Meghan και ο Orlando Bloom του Lord of the Rings, που θα δανείσει τη φωνή του στον animation πρίγκιπα Harry. Ο Tom Hollander των Πειρατών της Καραιβικής έχει αναλάβει διπλά καθήκοντα ως Φίλιππος και Κάρολος.

Ακόμα βέβαια δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το animation.

Η Turner δήλωσε πρόσφατα ότι δεν θα επαναλάβει τον ρόλο της ως Sansa Stark σε περίπτωση που ανακοινωθεί μια ακόμα συνέχεια του Game of Thrones, λέγοντας: «Ολοκληρώθηκε σε ένα μέρος με το οποίο είμαι τόσο χαρούμενη. Είμαι σίγουρη αν συνέχιζε με ένα spin-off σόου, εκεί θα έπαιρνε την κατρακύλα. Η ηρωίδα θα έπρεπε να περάσει μέσα από κάποια άλλα τρομερά τραύματα ή κάτι παρόμοιο και δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω».

Εκτός από την καριέρα της στην υποκριτική, η Τurner καλωσόρισε τον Ιούλιο με τον σύζυγό της Joe Jonas το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2019 και ζει μαζί στο Λος Άντζελες.