GNTM 3 - Μαρινέλα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση ήταν... γυμνή

18.11.2020
GNTM 3 - Μαρινέλα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση ήταν... γυμνή
Εκτός παιχνιδιού πλέον το νεαρό μοντέλο.

Η χθεσινή αποχώρηση πραγματοποιήθηκε με έντονη συναισθηματική φόρτιση, όμως, ανήκει πια στο παρελθόν. Η Μαρινέλα Ζίλα ήταν εκείνη που δεν έπεισε με την πόζα της και είπε το "αντίο" ακολουθώντας τον Σήφη, ο οποίος είχε φύγει μια μέρα νωρίτερα.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του επεισοδίου, η 19χρονη κοπέλα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram επιστρέφοντας στα social media ύστερα από μία μακρά περίοδο σιωπής. Για την ιστορία, έτσι έκαναν όλοι οι παίκτες μέχρι στιγμής ΕΚΤΟΣ (το τονίζουμε αυτό) από τα τέσσερα παιδιά που ξαναμπήκαν στο παιχνίδι ύστερα από την αποχώρησή τους, τον Εμάνουελ, τον Ηρακλή, την Παρασκευή και την Ξένια.

Έστω...

Για την πρώτη ανάρτησή της μετά την αποχώρηση, λοιπόν, η Μαρινέλα επέλεξε την πόζα της από τη γυμνή φωτογράφηση που είχαν κάνει τον πρώτο καιρό του παιχνιδιού. "Και η περιπέτεια ξεκινά" γράφει στη λεζάντα (στα αγγλικά):

Εκτός από την ανάρτηση αυτή η Μαρινέλα έκανε και τρία stories μέσα από τα οποία ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τη στήριξε σε αυτό το ταξίδι, τους κριτές, τον coach και τον κόσμο πίσω από τις κάμερες!!!