Η Τατιάνα Στεφανίδου υπέγραψε στον Alpha: Το πρώτο γραφείο που επισκέφτηκε και οι πρώτες δηλώσεις on camera [video]

18.11.2020
Η Τατιάνα Στεφανίδου υπέγραψε στον Alpha: Το πρώτο γραφείο που επισκέφτηκε και οι πρώτες δηλώσεις on camera [video]
Η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε "σπίτι" όπως έγραψε χαρακτηριστικά και ιδού ποιος την καλωσόρισε.

Τα διάφορα σενάρια κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, όμως τώρα πια τα νέα είναι επίσημα. Η Τατιάνα Στεφανίδου ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha και συγκεκριμένα στον τομεά της Ενημερωσεης, όπως ανακοινώθηκε και με Δελτίο Τύπου του σταθμού:

"Ο Alpha καλωσορίζει την Τατιάνα Στεφανίδου στο δυναμικό του. Με μακρά τηλεοπτική πορεία που μετράει χρόνια επιτυχίας, μεστή δημοσιογραφική εμπειρία, και τη μοναδική της ματιά, η Τατιάνα Στεφανίδου ενισχύει την ομάδα του Alpha στην ενημέρωση".

Χθες, όπως φάνηκε από story που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους επισκέφτηκε τον σταθμό και έκανε την πρώτη στάση στο γραφείο της Μάρας Ζαχαρέα, η οποία έκανε και την αρχική ανάρτηση στον δικό της λογαριασμό, καλωσορίζοντας την Τατιάνα στο κανάλι. Από τη λεζάντα της κυρίας Ζαχαρέα, η οποία είναι η Διευθύντρια Ειδήσεων του Star που ανήκει στον ίδιο όμιλο στον οποίο ανήκει και ο Alpha, κρατάμε τα hashtags με τα οποία τη "στόλισε": #newbeginnings #friends

Αυτή την ανάρτηση έκανε repost στα stories της και η Τατιάνα, συνοδεύοντάς την από την έκφραση "Back Home", που λέει πολλά! Καλή αρχή λοιπόν, εν αναμονή ανακοινώσεων όλων των λεπτομερειών για τη συνεργασία αυτή, που όπως εξήγησε η ίδια η παρουσιάστρια θα έρθουν από το κανάλι, "όπως πρέπει".

Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί, η ίδια μίλησε στις κάμερες και μοιράστηκε με το κοινό το συναίσθημά της, όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά..

«Εγώ θα σας μεταφέρω μόνο το συναίσθημά μου. Γιατί τα υπόλοιπα ως παρουσιάστρια παλαιάς κοπής θα αφήσω να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι. Όλα αυτά τα ανακοινώνει ο σταθμός, όχι οι δημοσιογράφοι-παρουσιαστές. Μπορώ να σας πως λοιπόν ότι σε αυτό το κτίριο που βλέπετε εργαζόμουν 5 ολόκληρα χρόνια γιατί εδώ στεγαζόταν κάποτε μόνο το Star. Όταν πέρασα το κατώφλι του κτιρίου τα τελευταία 24ωρα ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, σαν να γυρίζω στο σπίτι μου. Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Και χαίρομαι που ξαναβρίσκομαι εδώ» είπε, μεταξύ άλλων η "Τάτι".

Ιδού και το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, σύμφωνα με την οποία φαίνεται ότι η Τατιάνα αναλαμβάνει τη ζώνη 11-1.