Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz χωρίζει μετά από 9 χρόνια μαζί

17.11.2020
Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz χωρίζει μετά από 9 χρόνια μαζί
Το ζευγάρι έχει μάλιστα αποκτήσει και δύο παιδιά

Μετά από εννέα χρόνια μαζί, ο Jason Sudeikis και η Olivia Wilde αποφάσισαν να χωρίσουν. Το ζευγάρι, που αποφάσισε να διαλύσει τον μακροχρόνιο αρραβώνα τους πριν μερικούς μήνες, έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά - τον 6χρονο Otis Alexander και τη 4χρονη Daisy Josephine.

Δες και αυτό: Η Kate Moss αρραβωνιάστηκε αλλά θέλει να λέει πως είναι απλά "σε σχέση"

Πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει πως "Ο χωρισμός έγινε στις αρχές του έτους, διατηρούν φιλικές σχέσεις και μοιράζονται τη ρουτίνα της από κοινού κηδεμονίας των παιδιών. Τα παιδιά είναι η προτεραιότητα και βρίσκονται στο επίκεντρο της σχέσης τους".

Αυτό το είδες; Οι celebrities που αποδεικνύουν ότι μπορεί να υπάρξει μακροχρόνια και πιστή φιλία στο Χόλιγουντ

Η 36χρονη Wilde, ηθοποιός και σκηνοθέτιδα της ταινίας Booksmart και ο 46χρονος πρωταγωνιστής των ταινιών Horrible Bosses και Hangover, ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2011, με τον ηθοποιό να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του το 2013. "Την συνάντησα σε ένα πάρτυ για το φινάλε του SNL", είχε πει ο Sudeikis σε παλιότερη συνέντευξη του. Αντίστοιχα, η Wilde είχε δηλώσει πως είχε βρει τον Sudeikis "πολύ γοητευτικό" όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, ισχυριζόμενη ωστόσο ότι "δεν πήρε καν τον αριθμό μου. Τους επόμενους έξι μήνες συνεχίσαμε να συναντάμε ο ένας τον άλλον. Ένα βράδυ, ο καλύτερος φίλος μου πλησίασε και του είπε, 'Αυτός είναι ο αριθμός της Olivia. Χρησιμοποιήστε τον'. Αυτή ήταν η αρχή."