Γιώργος Μαυρίδης: Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό - Θετική και η αρραβωνιαστικιά του

17.11.2020
Γιώργος Μαυρίδης: Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό - Θετική και η αρραβωνιαστικιά του
Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής μίλησε για την υγεία του μέσω γραπτού μηνύματος καθώς δεν μπορεί ούτε να μιλήσει.

Στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του OPEN έγινε η αποκάλυψη πριν από λίγο. Όπως ακούσαμε, συνεργάτης της εκπομπής προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Μαυρίδη όμως αυτό δεν ήταν δυνατό. Ο ίδιος λοιπόν του απάντησε με γραπτό μήνυμα ως εξής:

Συγγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κορονοϊό και εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα, αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει, γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας, δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε

Όπως προκύπτει, λοιπόν, ο 42χρονος παρουσιαστής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ θετική στο ιό έχει βρεθεί και η αρραβωνιαστικιά του, Κρίστη Καθάργια.

Μέχρι να έχουμε νεότερα ευχόμαστε περαστικά και στους δυο και ιδού το στιγμιότυπο από την εκπομπή "Ευτυχείτε"