Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει γενέθλια: "52 λοιπόν σήμερα! Και στα 52 τα έχεις μάθει όλα!"

10.11.2020
Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει γενέθλια: "52 λοιπόν σήμερα! Και στα 52 τα έχεις μάθει όλα!"
Εν μέσω νέου lockdown o Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας γιορτάζει και κάνει τον... απολογισμό του δημόσια.

10 Νοεμβρίου 2020 και ο Νίκος Χαρδαλιάς γίνεται 52 ετών. Με μία ανάρτηση στο Instagram θέλησε να γιορτάσει το γεγονός ο έλληνας πολιτικός και η λεζάντα με την οποία συνόδευσε μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Με μια διάθεση ελαφρώς... ποιητική και "ενδοσκοπική" η μακροσκελής κατάθεση ψυχής του υφυπουργού και τα μηνύματα που την ακολούθησαν ήταν άπειρα. Και η μέρα είναι ακόμη στην αρχή. Χρόνια πολλά κι από εμάς:

52 λοιπόν σήμερα!
🎯Και στα 52 τα έχεις μάθει όλα! Να ιεραραρχείς προτεραιότητες και προκλήσεις, να παίρνεις άμεσες αποφάσεις, να έχεις κάθε μέρα λόγο, αιτία και στόχο, να μην έχεις δικαιολογίες, να μην κάνεις δεύτερες σκέψεις, να μην έχεις απορίες για το που είσαι και που πας, για το τι θέλεις και τι σε θέλει, για το τι πραγματικά σου λείπει και τι μπορεί να του λείπεις, για το αν τελικά χρωστάς και αν σου χρωστάνε...

🎯52 λοιπόν σήμερα και πέρασε κιόλας ένας χρόνος!
Και τι χρόνος! Απίστευτος χρόνος! Όλα τρέχουν, συμβαίνουν, εξελίσσσονται, τα πάντα όλα! Τόσο εκρηκτικός χρόνος, τόσο διαφορετικός, τόσο αναπάντεχος, σε προκλήσεις ευθύνης, σε μικρά και μεγάλα στοιχήματα. Ένας χρόνος, 365 ημέρες που τα πάντα μπορεί να άλλαξαν στην ζωή μου, αλλά ένα παραμένει μοναδικά αδιαπράγμάτευτο. Αυτή η μαγεία της αγάπης σας και της στήριξής σας, που σε καθε περίσταση με κάνει δυνατό, γίνεται η απόλυτη μυστική μου, καθημερινή κινητήρια δύναμη, διαλύει κάθε μου λύπη, έγνοια και ενδοιασμό μου. Με βοηθάει να μπορώ να μένω αξιοπρεπής, αλλά και απερίσπαστος να κανω αυτό που στην ζωή μου έχω σαν απόλυτη προτεραιότητα και μου αρέσει όσο τίποτε αλλο, το να παλεύω για να είμαι χρήσιμος. Και εσείς χρόνια τώρα γνωρίζετε και πόσο μου αρέσει να παλεύω και μου αναγνωρίζετε πως ναι, αν μη τι αλλο ξέρω να παλεύω...

🎯52 λοιπόν σήμερα και σας ευχαριστώ!⚡Από χθες το βράδυ αργά, τα μηνύματα σας, οι ευχές σας κάνουν για άλλη μια φορά την σημερινή μου μέρα ξεχωριστή, όμορφη και μαγική.