GNTM 3: Η μητέρα της Μαριαγάπης μόλις έκανε δυο απίστευτες αποκαλύψεις για την κόρη της

10.11.2020
GNTM 3: Η μητέρα της Μαριαγάπης μόλις έκανε δυο απίστευτες αποκαλύψεις για την κόρη της
Ένα μυστικό που δεν γνωρίζει ούτε η ίδια 19χρονη παίκτρια του GNTM.

Στην εκπομπή "Happy Day" στον Alpha μίλησε σήμερα το πρωί (10/11/2020) η μητέρα της Μαριαγάπης Ξυπολιά, Κατερίνα Βελούδου και μάθαμε αφενός ότι η παίκτρια είναι ακόμη μέσα στο παιχνίδι, αφετέρου ότι έχει περάσει στο πανεπιστήμιο, κάτι που δεν έχει μάθει η ίδια ακόμη.

Μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Βελούδου [φωτό κάτω], η οποία, για την ιστορία υπήρξε και η ίδια μοντέλο για πολλά χρόνια, απάντησε, μεταξύ άλλων σχετικά με τις φήμες που θέλουν την κόρη της να έχει δεσμό και εκτός παιχνιδιού και εντός, με τον Αιμιλιάνο.

Αφού εξήγησε ότι από τον Ιούλιο έχει μιλήσει τρεις φορές με τη Μαριαγάπη, η μητέρα της εξήγησε ότι η σχέση την οποία της "χρεώνουν" εκτός σπιτιού είναι μία πλατωνική σχέση που έληξε πριν μπει το κορίτσι στο παιχνίδι. Όσο για τις φωτογραφίες του "ζεύγους" που "εξαφανίστηκαν" από το Instagram, η κυρία Βελούδου εξήγησε πως εκείνη "κατέβασε" τα Highlights εφόσον εκείνη χειρίζεται τον λογαριασμό της κόρης της στα social media.

Και με τον Αιμιλιάνο τι συμβαίνει τελικά; Ειδικά αφού αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά πως γνωρίζει ότι τα δυο παιδιά έχουν σχέση.

"Δεν θα με ενοχλούσε να είναι ζευγάρι η Μαριαγάπη με τον Αιμιλιάνο. Όλα θα φανούν όταν βγουν. Τώρα όσα λέγονται είναι ριάλιτι και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για παιδιά", απάντησε εκείνη και, όντως, κάπως έτσι είναι.

Κλείνοντας, η κυρία Βελούδου αποκάλυψε ότι η κόρη της έδωσε φέτος πανελλήνιες εξετάσεις και μάλιστα πέρασε σε μια σχολή στην Αθήνα, όμως δεν είπε κάτι παραπάνω καθώς η ίδια η Μαριαγάπη δεν το ξέρει ακόμη.

Κρατούμε βέβαια ότι η Μαριαγάπη βρίσκεται ακόμη στο σπίτι του GNTM, θυμόμαστε τη χθεσινή αποχώρηση της Ρασέλ και αναμένουμε το σημερινό επεισόδιο. Ιδού και μια ακόμη γεύση με το trailer: