10 σταρ του Χόλιγουντ που είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ζυγού

04.10.2020
10 σταρ του Χόλιγουντ που είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ζυγού
Οι Ζυγοί είναι ένα χαρούμενο και επιτυχημένο ζώδιο, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τόσες πολλές δημοφιλείς διασημότητες γεννήθηκαν μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 22 Οκτωβρίου. Είναι συνηθισμένο για τους Ζυγούς να μεγαλώνουν ως διασημότητες, καθώς περιφρονούν κάθε έννοια συμμόρφωσης και λατρεύουν να ξεχωρίζουν. Οι Ζυγοί είναι επίσης πολύ κοινωνικοί, οπότε έχουν ότι χρειάζεται για να κάνουν επαφές και να δικτυωθούν στο δρόμο τους προς στα αστέρια. Ρίξε μια ματιά στους παρακάτω 10 διάσημους Ζυγούς και θα παρατηρήσεις πόσο πολυ-ταλαντούχοι, εργατικοί και αποφασισμένοι είναι για την επιτυχία τους.

Kim Kardashian

Γεννημένη: 21 Οκτωβρίου 1980

Η Kim Kardashian, ίσως η πιο γνωστή αδερφή Kardashian και σύζυγος του Kanye West, είναι Ζυγός. Και δεν είναι περίεργο, διότι πέραν της έντονης παρουσίας της στα social media και της συμμετοχής της στο Keeping Up with the Kardashians (που πλέον έχει ακυρωθεί), αφιερώνεται στα τέσσερα παιδιά της και φροντίζει τα άλλα μέλη της οικογένειάς της.

Matt Damon

Γεννημένος: 8 Οκτωβρίου 1970

Ανεξάρτητα από το πόσες φορές έχει διακωμωδηθεί στις ταινίες και στην τηλεόραση, ο Matt Damon συνεχίζει να μας θυμίζει γιατί τον αγαπάμε τόσο πολύ! Οι ερμηνείες του περιλαμβάνουν το Good Will Hunting, Mystic Pizza, Dogma, Saving Private Ryan, The Martian, Invictus, The Departed και Manchester by the Sea.

Gwyneth Paltrow

Γεννημένη: 27 Σεπτεμβρίου 1972

Ενώ πρόσφατα η εταιρεία της κυκλοφόρησε το παράξενο κερί με άρωμα κόλπου, η Paltrow έχει δώσει μεγάλες ερμηνείες στη μεγάλη οθόνη με ταινίες όπως οι Seven, A Perfect Murder, Shallow Hall, The Royal Tenenbaums και Iron Man. Οι Ζυγοί είναι γνωστοί ότι είναι εργατικοί, κάτι που αποδεικνύεται και από την εταιρεία της, Goop.

Michael Douglas

Γεννημένος: 25 Σεπτεμβρίου 1944

Γιος του διάσημου ηθοποιού Kirk Douglas, ο Michael Douglas έκανε καριέρα ως πρωταγωνιστής σε ταινίες όπως Fatal Attraction, Wall Street, Basic Instinct, Romancing the Stone, The Game, Ant-Man και A Perfect Murder. Έχει ίδια μέρα γενέθλια με τη σύζυγό του, Catherine Zeta-Jones.

Catherine Zeta-Jones

Γεννημένη: 25 Σεπτεμβρίου 1969

Εκτός του ότι έχει ίδια μέρα γενέθλια με τον σύζυγό της, η Zeta-Jones είχε επίσης αρκετά χρόνια καριέρας. Οι ταινίες της περιλαμβάνουν τις Traffic, No Reservations, The Terminal, Ocean's Twelve, The Mask of Zorro, Chicago και America's Sweethearts.

Bruce Springsteen

Γεννημένος: 23 Σεπτεμβρίου 1949

Ονομάστηκε «The Boss», είναι αστέρι της ροκ από τη δεκαετία του 1970 και δεν υπάρχει ένδειξη ότι θα σταματήσει σύντομα! Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του περιλαμβάνουν τα «I’m On Fire», «Streets of Philadelphia», «Hungry Heart», «Rosalita» και «Glory Days».

Hugh Jackman

Γεννημένος: 12 Οκτωβρίου 1968

Γνωστός για τη συνεχιζόμενη «διαμάχη» του με τον ηθοποιό Ryan Reynolds, ο Jackman έπαιξε τον Wolverine σε πολλές ταινίες X-Men από το 2000 έως το 2018. Ωστόσο, έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στα The Greatest Showman, Van Helsing, The Prestige και Les Misérables και είχε έναν ρόλο στο Broadway με το The Boy from Oz.

Marion Cotillard

Γεννημένη: 30 Σεπτεμβρίου 1975

Αυτή η Γαλλίδα ηθοποιός είναι επίσης τραγουδίστρια / τραγουδοποιός και μουσικός. Οι ρόλοι της περιλαμβάνουν τις ταινίες Big Fish, Inception, La Vie en Rose, Nine, Allied και Love Me If You Dare. Έχει κυκλοφορήσει 11 single από το 2001 έως το 2014, σε συνεργασία με τους Dior και Franz Ferdinand.

Bella Hadid

Γεννημένη: 9 Οκτωβρίου 1996

Κόρη της διάσημης Yolanda Hadid, η Bella είναι η νεότερη αδερφή της Gigi Hadid. Πρώην αναβάτρια, η Hadid είναι τώρα μοντέλο και έχει εμφανιστεί σε πολλά εξώφυλλα για τα περιοδικά Vogue και Elle ενώ έχει κάνει πασαρέλα για τους οίκους Dior, Bulgari, Calvin Klein, Givenchy, Versace, Fendi και Michael Kors.

Brie Larson

Γεννημένη: 1 Οκτωβρίου 1989

Η superstar Brie Larson κέρδισε την αναγνώριση ως έφηβη, κατακτώντας ένα Όσκαρ και μια Χρυσή Σφαίρα. Έχει υποδυθεί την Captain Marvel, αλλά έχει πρωταγωνιστήσει επίσης στα Scott Pilgrim vs. the World, 21 Jump Street, Raising Dad, Room και Kong: Skull Island.