Joaquin Phoenix - Rooney Mara: Γεννήθηκε ο γιος τους και τον ονόμασαν River - Η στιγμή της αποκάλυψης σε βίντεο

28.09.2020
Joaquin Phoenix - Rooney Mara: Γεννήθηκε ο γιος τους και τον ονόμασαν River - Η στιγμή της αποκάλυψης σε βίντεο
Το πολυβραβευμένο ζευγάρι ηθοποιών θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου αδελφού του Joaquin που χάθηκε πρόωρα από ναρκωτικά.

Ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, όμως δεν κρύβονται κιόλας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Her" το 2013 όμως δεν έγιναν ζευγάρι μέχρι το 2018 όταν ξανασυναντήθηκα στα γυρίστατα της ταινίας “Mary Magdalene”. Από εκείνη τη στιγμή είναι αχώριστοι, αρραβωνιάστηκαν και τώρα πια η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τη γέννηση του γιου τους.

Ναι, υιός το νέο μέλος της οικογένειας και River το όνομά του Θυμίζουμε ότι River [φωτό κάτω] έλεγαν τον μεγαλύτερο αδελφό του Joaquin, ηθοποιός και εκείνος, ο οποίος πέθανε το 1993 από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Ο Joaquin λάτρευε τον αδελφό του και βρήκε αυτό τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του.

Οι δυο ηθοποιοί κρατούν τα της ζωής τους μυστικά και, προφανώς, δεν έκαναν οι ίδιοι την ανακοίνωση περί της γέννησης του παδιού τους, που, για την ιστορία, πρέπει να μετρά ήδη έναν μήνα ζωής.

Η αποκάλυψη έγινε στη σκηνή του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Ζυρίχης, την Κυριακή, από τον Victor Kossalovsky, τον σκηνοθέτη της ταινίας "Gunda", του οποίου την παραγωγή υπογράφει ο Joaquin Phoenix.

Εκείνος λοιπόν αποκάλυψε ότι ο Joaquin έχει έναν γιο, που ονομάζεται River. Ιδού και το ντοκουμέντο: