Σάκης Ρουβάς: Η δημόσια συγνώμη μετά τον σάλο από τη διαφήμιση στο Ηρώδειο

28.09.2020
Σάκης Ρουβάς: Η δημόσια συγνώμη μετά τον σάλο από τη διαφήμιση στο Ηρώδειο
Μία ανάρτηση που άναψε φωτιές!

Το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε ήταν πολύ έντονο για τον Σάκη Ρουβά. Μία ανάρτηση προωθητικού περιεχομένου που έκανε δημιούργησε μέγα σάλο καθώς η φωτογραφία που μοιράστηκε ήταν τραβηγμένη έξω από το Ηρώδειο, πράξη για την οποία, χρειαζόταν ειδική άδεια, που όμως δεν είχε δοθεί.

Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν από τον κόσμο που αναρωτήθηκε και έφτασαν στο Υπουργείο Πολιτισμού από όπου και εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση σχετικά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις.

O Σάκης Ρουβάς κίνηθηκε επίσης άμεσα, διέγραψε τη φωτογραφία από τον λογαριασμό του και μέσω stories ζήτησε δημόσια συγνώμη για την κίνηση αυτή, την οποία χαρακτήρισε "άστοχη", αποσυνδέοντάς την ολοκληρωτικά από την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται χρόνια τώρα. Το πήρε όλο επάνω του ο Σάκης και ιδού η συγνώμη με τα δικά του λόγια:

Θυμίζουμε ότι στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Σάκης Ρουβάς είχε τραγουδήσει στο Ηρώδειο μαζί με τη διεθνούς φήμης ελληνίδα σοπράνο, Σόνια Θοεδωρίδου. Μία βραδιά που σήμαινε πολλά για εκείνον και η οποία "σκιάστηκε" από το πρόσφατο συμβάν.

Με την αφορμή, ας θυμηθούμε την ανάρτηση που έκανε, λίγες μέρες μετά τη συναυλία, η Κάτια Ζυγούλη, η οποία μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο για τον σύζυγό της:

Η Σόνια και ο Σάκης στο Ηρώδειο!
Μια εβδομάδα μετά ποστάρω αυτήν την φωτογραφία για να σας περιγράψω τι είδα εκείνο το βράδυ.
Πέρα από τα ευνόητα, είδα αυτόν τον άντρα, τον Σάκη μου, να έχει άγχος, να προετοιμάζεται για αυτή τη στιγμή εδώ και πολύ καιρό, με πείσμα και φιλότιμο. Να ψάχνει με το βλέμμα του,τους δικούς του ανθρώπους.Να πετυχαίνει τα όνειρα του, αυτά για τα οποία έχει δουλέψει σκληρά, που οι Κυριακές δεν είχαν ξεκούραση. Να μου μαθαίνει κάθε φορά πως τα όνειρα μου, όσο τρελά και αν φαντάζουν, όταν δώσω την ψυχή μου,γίνονται πραγματικότητα.