Sophie Turner: Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης που μοιράστηκε

28.09.2020
Sophie Turner: Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης που μοιράστηκε
Και έρχονται δυο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Η ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της Sansa στο επικό Game of Thrones έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Joe Jonas, τον περασμένο Ιούλιο, υπό άκρα μυστικότητα.

Όλο τον καιρό της εγκυμοσύνης της, το ζευγάρι είχε κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους. Με κοιλίτσα την είχε τσακώσει ο παρατσικός φακός, όμως, επίσημα, καμμία φωτογραφία από εκείνη την περίοδο δεν είδαμε στους λογαριασμούς τους ζεύγους στα social media.

Μέχρι τώρα που η Sophie γύρισε τον χρόνο πίσω και μέσα από τρεις απανωτές αναρτήσεις μοιράστηκε ανάλογες στιγμές από τους μήνες πριν τη γέννηση της κόρης της.

🤰 💕 ☀️

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on Sep 27, 2020 at 1:16pm PDT

🤰 💕 ☀️

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

🤰 💕 ☀️

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Μία από αυτές τις εικόνες, μάλιστα, είδαμε και στα stories του ευτυχούς πατέρα καθώς, προφανώς, ήταν δικό του το χέρι στην κοιλίτσα της μέλλουσας -τότε- μανούλας και δικό του το "κλικ".

Όμορφες φωτογραφίες, όμως εμείς ακόμη περιμένουμε την πρώτη εικόνα της κόρης τους. Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Οκτώβριο του 2017. «Συναντήθηκαν» μετά από μήνυμα εκείνου στο Instagram και βγαίνανε μαζί για ένα χρόνο προτού αρραβωνιαστούν.