Ερωτευμένος με "κλώνο" της Irina Shayk ο Brad Pitt: Το ταξίδι που πρόδωσε τη σχέση τους

27.08.2020
Ερωτευμένος με "κλώνο" της Irina Shayk ο Brad Pitt: Το ταξίδι που πρόδωσε τη σχέση τους
Incognito στη Νότια Γαλλία πήγαν οι δυο τους, αλλά παρά την προσπάθεια να περάσουν απαρατήρητοι και τις υποχρεωτικές μάσκες λόγω COVID-19, ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε".

Ερωτευμένο θέλουν τον Brad Pitt τα αμερικανικά ΜΜΕ με τη γερμανίδα καλλονή Nicole Poturalski. Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και καιρό όμως το γεγονός ότι εθεάθησαν να επιβιβάζονται σε ιδιωτικό αεροπλάνο μαζί στο Παρίσι, έριξε λάδι στη φωτιά.

Το όμορφο μοντέλο που ακούει στο όνομα "Nico", είναι 27 ετών με καταγωγή από την Πολωνία, μιλά 5 γλώσσες, μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Λος Άντζελες και Βερολίνου και έχει έναν γιο από προηγούμενη σχέση της, τον οποίο, όμως κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στα social media υπάρχει μόνο μία φωτογραφία του [κάτω]

Τι συμβαίνει τώρα με τη Nico και τον Brad;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Entertainment Weekly, ο Pitt και η Poturalski εθεάθησαν στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle στο Παρίσι, όπου έφτασαν ο μεν πρώτος από τις ΗΠΑ, η μεν δεύτερη από το Βερολίνο.

Από εκεί, οι δυο τους έφτασαν με το ίδιο αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο Le Bourget της γαλλικής πρωτεύουσας όπου επιβιβάστηκαν σε ιδιωτικό jet με προορισμό τη Νότια Γαλλία.

Ιδού και τα πειστήρια για του λόγου το αληθές:

Για την ιστορία -και αναμένοντας κάτι πιο επίσημο για τη σχέση αυτή- να θυμήσουμε ότι η αγάπη του Brad Pitt για τη Νότια Γαλλία δεν είναι κάτι καινούριο. Και τα χρόνια της σχέσης του με την Angelina Jolie επισκέπτονταν πολύ συχνά την περιοχή ενώ είχαν νοικιάσει και έναν πύργο με τους αμπελώνες του, όπου και παντρεύτηκαν μάλιστα το 2014. Το Chateau Miraval, περί ου ο λόγος, είναι και η ταμπέλα στο κρασί που κυκλοφόρησαν από την περιοχή.

Όσο για τη Nico; Είναι μία κούκλα και, όντως, αν το έχεις σκεφτεί κι εσύ, θυμίζει πολύ την Irina Shayk...