Η Katy Perry γέννησε: Η πρώτη φωτογραφία του μωρού, το όνομά του κι ένα σημαντικό μήνυμα

27.08.2020
Η Katy Perry γέννησε: Η πρώτη φωτογραφία του μωρού, το όνομά του κι ένα σημαντικό μήνυμα
Ο Orlando Bloom έγινε για δεύτερη φορά πατέρας και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του

Η Katy Perry έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και μαζί με τον αγαπημένο της επέλεξαν να ενημερώσουν τον κόσμο για την "υψηλή" άφιξη μέσα από μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της Unicef της οποίας είναι και οι δυο πρέσβεις Καλής Θέλησης.

"Καλώς ώρισες στον κόσμο Daisy Dove Bloom!", διαβάζουμε πλάι στη γλυκύτατη φωτογραφία με τα χέρια των τριών μελών της οικογένειας που επέλεξαν να μοιραστούν οι ευτυχείς γονείς και στη συνέχεια τις λέξεις που εκείνοι τους χάρισαν:

"Η ασφαλής και υγιής άφιξη της κόρης μας μας έκανε να πλέουμε σε πελάγη αγάπης και θαύματος. Γνωρίζουμε όμως ότι εμείς είμαστε οι τυχεροί και ότι δεν έχουν όλοι την ευκαιρία μας τόσο ήρεμης εμπειρείας γέννας. Είναι πολλές οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο που βιώνουν έλλειψη πρωσπικού υγείας και κάθε έντεκα δευτερόλεπτα μία έγκυος γυναίκα ή το νεογέννητό της πεθαίνει, κυρίως από αιτίες που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.
Μετά τον COVID-19 οι ζωές πολύ περισσότερων νεογέννητων βρίσκονται σε κίνδυνο εξαιτίας της αυξανόμενης έλλειψης σε νερό, εμβόλια και φάρμακα. Ως γονείς ενός νεογέννητου κι εμείς, νιώθουμε τον πόνο πιο έντονο και συμπάσχουμε με τους γονείς που παλεύουν με αυτό τον τρόπο, περισσότερο από ποτέ.
Ως πρέσβεις Καλής Θέλησης της UNICEF, γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι της UNICEF βρίσκονται εκεί, επί τόπου, και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουν ότι κάθε εγκυμονούσα έχει πρόσβαση σε ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και σε περίθαλψη. Γιορτάζοντας την καρδιά που γνωρίζουμε ότι έχει η κόρη μας ήδη, έχουμε στήσει μία σελίδα δωρεών για τον ερχομό της DDB. Συμμετέχοντας σε αυτή, υποστηρίζετε ένα ασφαλές και υγιές ξεκίνημα για τη ζωή κάθε νεογέννητου. Ελπίζουμε η καρδιά σας να ανθίσει από γενναιοδωρία"

Την ανάρτηση αυτή έκανε repost και ο ίδιος ο ευτυχής πατήρ στη συνέχεια και ιδού:

Να τους ζήσει η μικρούλα και να θυμίσουμε ότι ο Bloom έχει ακόμη ένα παιδί από τον γάμο του με τη Miranda Kerr, τον 9 ετών, σήμερα, Flynn

Σημειολογικά, βέβαια, στη φωτογραφία που μοιράστηκαν με τη νεογέννητη "Μαργαρίτα" τους (Daisy=Μαργαρίτα στα ελληνικά) αντιλαμβανόμαστε ότι το σχέδιο στο manicure της διάσημης λεχώνας, μόνο τυχαίο δεν είναι...