Συγκλονίζει η Αλίκη Κατσαβού: «Ο Φοίβος με ρωτάει συνεχώς γιατί πέθανε ο μπαμπάς»

04.08.2020
Συγκλονίζει η Αλίκη Κατσαβού: «Ο Φοίβος με ρωτάει συνεχώς γιατί πέθανε ο μπαμπάς»
Στη νέα πραγματικότητα που βιώνει αναφέρθηκε η Αλίκη Κατσαβού σε μία εξομολόγηση καρδιάς.

Η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε στην απώλεια του σπουδαίου μας ηθοποιού και στο πως διαχειρίζεται τα ερωτήματα του μικρού Φοίβου ο οποίος ζητάει τον μπαμπά του.

Όλα όσα είπε στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη:

Εγώ είμαι σε μια κατάσταση διαρκούς προσπάθειας. Με καθοδηγεί το καθήκον για το παιδί, να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο. Με καθοδηγεί να είμαι και εγώ υγιής και δραστήρια. Ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο “πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά”. Με έχουν καθοδηγήσει οι ειδικοί για το πώς θα μιλήσω στο παιδί. Οι ειδικοί ήταν ξεκάθαροι. Θέλει αλήθεια, απλά λόγια ταιριαστά με την ηλικία του. Εγώ σαν μαμά του γνωρίζω και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παιδιού οπότε μπορώ να το διαχειριστώ.

Δεν με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, εμένα με ενδιαφέρει το παιδί να είναι καλά. Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, έχω το παιδί μου πάνω απ’ όλα, την οικογένειά μου και τους κοντινούς μου ανθρώπους. Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο. Άξονάς μου σε αυτή τη δυσκολία είναι το παιδί και η δημιουργία. Εγώ θέλω να έχω δουλειά να κάνω πράγματα. Γιατί η δουλειά σε βοηθάει, όπως έλεγε και ο Κώστας σε βοηθάει να έχεις πνευματική διαύγεια και να νιώθεις ζωντανός», είπε η Αλίκη Κατσαβού.