Η Βίκυ Καγιά νύφη: Οι φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο που δεν είχες δει

19.07.2020
Η Βίκυ Καγιά νύφη: Οι φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο που δεν είχες δει
Γυρίζουμε πίσω στο Παρίσι το 2014.

Έξι χρόνια γάμου συμπλήρωσαν χθες (18/7/2020) η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς και με την αφορμή εκείνη μοιράστηκε, μέσω social media, δύο ξεχωριστές φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Παρίσι σε έναν ξαφνικό και απόλυτα μυστικό γάμο από όπου η Βίκυ έχει μοιραστεί ακόμη μία φορά φωτογραφία.

Χθες είδαμε δυο ακόμη στιγμές, μία από τη στιγμή του μυστηρίου και μία από τους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας όπου περπατούσαν ως νιόπαντροι αμέσως μετά.

"Ευτυχισμένη επέτειο άντρα της ζωής μου", γράφει στη λεζάντα η Βίκυ, τονίζοντας "πόσο γρήγορα περνά ο καιρός όταν αγαπάς".

Την ευτυχία του ζευγαριού έχουν συμπληρώσει στο μεταξύ τα δυο παιδιά του, Μπιάνκα και Κάρολος, τα οποία βλέπουμε (πολύ προσεκτικά, βέβαια) συχνά στο timeline της μαμάς τους. Ιδού η πιο πρόσφατη οικογενειακή φωτογραφία που είδαμε με αφορμή τη φετινή γιορτή του πατέρα.

Βέβαια, για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για τη Βίκυ Καγιά, η οποία το 2011 είχε παντρευτεί τον αδελφό της Σήλιας Κρηθαριώτη, Νίκο. Ο γάμος αυτός όμως έληξε πολύ γρήγορα. Από εκείνη την ημέρα και η φωτογραφία κάτω, ενώ πατώντας στον σύνδεσμο μπορείτε να θυμηθείτε ακόμη αρκετές ακόμη διάσημες ελληνίδες νύφες.