Η Σία Κοσιώνη ξεκίνησε διακοπές: Με αυτή τη φωτογραφία είπε το "αντίο" για φέτος

19.07.2020
Η Σία Κοσιώνη ξεκίνησε διακοπές: Με αυτή τη φωτογραφία είπε το "αντίο" για φέτος
Η αυλαία για τη φετινή σεζόν έπεσε και για τους ανθρώπους της ενημέρωσης. Η ισχυρή anchorwoman του ΣΚΑΪ αποχαιρέτησε τους φίλους της με τον δικό της τρόπο.

Η Σία Κοσιώνη μοιράζεται συχνά εικόνες από την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή στο Instagram. Όπως για παράδειγμα η φωτογραφία επάνω, που μας "γυρίζει" πολλά χρόνια πίσω, στην αρχή της καριέρας της σε εποχές μάχιμου ρεπορτάζ.

Χθες, η δυναμική δημοσιογράφος και σύζυγος του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη έκανε μια διαφορετική ανάρτηση καθώς "έσβησε" τα φώτα για λίγο. Η φετινή σεζόν τελείωσε και οι πολυαναμενόμενες διακοπές ξεκινούν. Η Σία Κοσιώνη γυρνά την πλάτη στη σεζόν που φεύγει και ετοιμάζεται για την επόμενη.

"Τα φώτα έσβησαν για φετος. Ώρα να πέσουν οι παλμοί, να ξεκουραστούν μυαλό και σώμα και να ξεσφιξουν τα δόντια. Με το καλό να επανέλθουμε όλοι υγιείς και δυνατοί. Την αγάπη μου και ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη δική σας", γράφει στη λεζάντα και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε:

Πριν φύγει όμως για τις διακοπές της, η Σία Κοσιώνη φρόντισε να ετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν, τουλάχιστον... φωτογραφικά. Πριν από λίγες μέρες, η δημοσιογράφος είχε δώσει στους διαδικτυακούς της φίλους μια γεύση από τη φωτογράφηση που έκανε με τον Γιώργο Καλφαμανώλη για την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θυμήσου.