Μαρία Μενούνος: Το μήνυμα για τη μητέρα της δίνει ελπίδα και δύναμη

08.07.2020
Μαρία Μενούνος: Το μήνυμα για τη μητέρα της δίνει ελπίδα και δύναμη
Οι δυσκολίες συνεχίζονται για τη Μαρία Μενούνος η οποία έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι είναι δυνατή.

Η παρουσιάστρια συγκλόνισε για άλλη μια φορά τους διαδικτυακούς της φίλους με τη φωτογραφία που ανέβασε. Συγκεκριμένα όπως έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram η μητέρα της Λίτσα Μενούνος βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο.

Η ελληνικής καταγωγής Μαρία Μενούνος δίνει δύναμη και κουράγιο στην αγαπημένη της μητέρα ενώ παράλληλα περνάει πολλαπλά μηνύματα και δίνει δύναμη σε άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στη λεζάντα έγραψε: "Γεια σας. Απλώς στέκομαι εδώ και ελπίζω. Εννοώ η μαμά μου. Καθημερινά δέχομαι και ένα τηλέφωνο από κάποιον που έχει διαγνωσθεί με κάτι τρομακτικό. Δεν είστε μόνοι. Πάντα υπάρχει ελπίδα. Η μητέρα μου ζει με τετάρτου σταδίου καρκίνο στο κεφάλι εδώ και 4 χρόνια. Είναι εύκολο; Όχι. Αλλά, κοιτάξτε στέκεται εδώ και χαμογελά".

Ο δικός της γολγοθάς

Οι δυσκολίες για την διάσημη ελληνοαμερικανίδα δεν σταματούν στο πρόβλημα της μητέρας της αφού το 2017 η ίδια διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκε σε 7ωρη χειρουργική επέμβαση.

Όσα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της: «Τον Φεβρουάριο νόμιζα ότι είχα πάθει μόλυνση στο αυτί και πήγα στον γιατρό ο οποίος μου είπε: «Τα αυτιά σου δεν έχουν πρόβλημα. Είναι τα πιο καθαρά που έχω δει. Τι άλλο αισθάνεσαι; Αισθάνομαι ζαλάδες και πονοκεφάλους. Χάνω λίγο τα λόγια μου και έχω πρόβλημα να διαβάζω το autocue. Μπορεί να νομίζετε ότι είμαι τρελή, αλλά νομίζω ότι έχω όγκο όπως η μητέρα μου», είπε στον γιατρό. «Δεν έκλαψα. Γέλασα. Νόμιζα ότι κάποιος μου έκανε πλάκα» διηγήθηκε η παρουσιάστρια στο περιοδικό People.