Τζένη Καζάκου: Ο σύντροφός της, Στέλιος Λεγάκης, ήταν ο νικητής του πρώτου "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" [video]

08.07.2020
Τζένη Καζάκου: Ο σύντροφός της, Στέλιος Λεγάκης, ήταν ο νικητής του πρώτου "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" [video]
Και ήταν μόλις 14 ετών! Το θυμάσαι;

Η σχέση της Τζένης Καζάκου με τον Στέλιο Λεγάκη συζητιέται πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό με τους δυο να μην έχουν ποζάρει μαζί δημόσια, ακόμη, όμως να την έχουν επιβεβαιώσει αμφότεροι. Με τον τρόπο τους. Ο, μεν, Στέλιος με λόγια και on camera, η δε, Τζένη με πράξεις.

Για την κόρη του Κωνστναντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, ή εγγονή της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, αν προτιμάτε, γνωρίζουμε ότι σπουδάζει υποκριτική, ακολουθώντας στα βήματα της οικογένειας, ενώ για τον Στέλιο Λεγάκη ότι είναι ένας ανερχόμενος -και πολλά υποσχόμενος- νέος τραγουδιστής. Όσοι τους γνωρίζουν μιλάνε για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, ιδιαίτερα, μάλιστα, χαμηλών τόνων.

"Σκαλίζοντας", όμως, λίγο στο διαδύκτιο, ανακαλύψαμε μια πληροφορία-διαμαντάκι για τον 22χρονο, σήμερα, τραγουδιστή, ο οποίος, όπως φαίνεται, κυνήγησε από νωρίς το όνειρό του. Και τα κατάφερε.

Ο Στέλιος, λοιπόν, σε ηλικία 14 ετών, και συγκεκριμένα το 2012 είχε δηλώσει συμμετοχή στο πρώτο, τότε, "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο". Και κέρδισε!

Το talent show του ΑΝΤ1 παρουσίαζε τότε ο Χρήστος Φερεντίνο, ενώ στην κριτική επιτροπή καθόταν οι: Βαγγέλης Περρής, Ευγενία Μανωλίδου και Χάρης Χριστόπουλος.

Ο Στέλιο είχε εντυπωσιάσει επιτροπή και κοινό με τη φωνή του και κέρδισε τον διαγωνισμό που άνοιξε τον δρόμο για την καριέρα του.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμόμαστε τον τελικό και ακούμε την ερμηνεία που συγκίνησε πολύ. Τα λόγια των κριτών τα λένε όλα.