Μαρία Μενούνος: Έβαψε τα μαλλιά της σε μια πολύ έντονη απόχρωση [photos] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
19:00
31/1/2019

Μαρία Μενούνος: Έβαψε τα μαλλιά της σε μια πολύ έντονη απόχρωση [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Η σχέση της Μαρίας Μενούνος με τον Δημήτρη Γιαννέτο είναι πολύ στενή και κρατάει χρόνια. Εδώ, βλέπουμε τους δυο κολλητούς φίλους με τον σύζυγο της ελληνικής καταγωγής σταρ, Kevin Undergaro να διασκεδάζουν σαν μικρά παιδιά στην Disneyland!
<p>Η σχέση της Μαρίας Μενούνος με τον Δημήτρη Γιαννέτο είναι πολύ στενή και κρατάει χρόνια. Εδώ, βλέπουμε τους δυο κολλητούς φίλους με τον σύζυγο της ελληνικής καταγωγής σταρ, Kevin Undergaro να διασκ

Και αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή στην κώμη της!

Πρόκειται μια μεγάλη αλλαγή, τη οποία υπογράφει -όπως και κάθε άλλη τα τελευταία χρόνια- ο κολλητός της φίλος, Δημήρης Γιαννέτος, ο οποίος εξήγησε και μέσω social media πως είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Μενούνος "ξεφεύγει" από την Bronde χρωματική παλέτα μέσα στην οποία κινούνταν πολύ καιρό τώρα.

Διάβασε επίσης: Μαρία Μενούνος: Η κάπως... "άκυρη" εμφάνιση στο pre wedding party της θύμισε Meghan

Η Μαρία Μενούνος, άφησε λοιπόν τις καστανόξανθες αποχρώσεις με τις οποίες την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και πήγε προς το κόκκινο. Έντονο κόκκινο που, πρέπει να ομολογήσουμε, της πηγαίνει πολύ.

Kαι, όπως είναι εμφανές, αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή που είδαμε στα μαλλιά της Μαρίας, καθώς, είναι εμφανώς πιο μακριά. Πολύ πιο μακριά όμως!!!

Διάβασε και αυτό: Μαρία Μενούνος: Οι φωτογραφίες από τον γάμο της που δεν έχεις δει

Προφανώς ο Δημήτρης Γιαννέτος χρησιμοποίησε και τα απαραίτητα εξτένσιονς και το αποτέλεσμα τον αντάμειψε πλήρως.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ