Johnny Depp: Παραδέχεται πως έπινε πολύ και πως έκανε ναρκωτικά

08.07.2020
Johnny Depp: Παραδέχεται πως έπινε πολύ και πως έκανε ναρκωτικά
Την παραβατική του συμπεριφορά παραδέχθηκε ο ηθοποιός, διαψεύδοντας όμως πως χτυπούσε την Amber Heard

Ο Johnny Depp παραδέχθηκε πως έκανε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, κατανάλωση ουσιών και πως είχε καταστρέψει δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του, Amber Heard, ότι ήταν βίαιος απέναντί της.

Δες και αυτό: Casa de Papel: Η Tokio μιλά και γράφει ελληνικά - Τι εννοεί, όμως;

Οι δικηγόροι του ηθοποιού δήλωσαν ότι οι κατηγορίες για βία είναι ψεύτικες, αρνούμενοι παράλληλα τα όσα υποστηρίζει η Heard. Όταν ξεκίνησε η δίκη τριών εβδομάδων, ο 57χρονος ηθοποιός αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια του γάμου του με την ηθοποιό. Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα που τον περιέγραφαν ως βίαιο σύζυγο σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η 34χρονη.

Ο Depp ισχυρίστηκε ότι η Heard ήταν εκείνη η οποία τον είχε χτυπήσει επανειλημμένα στο πρόσωπο και πως είχε κόψει το δάχτυλό του ρίχνοντάς του ένα μπουκάλι βότκα, χαρακτηρίζοντας την ως "διαταραγμένη προσωπικότητα" που τον είχε παντρευτεί με μόνι σκοπό για να προωθήσει την καριέρα της. Σε μια δήλωση, ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως είχε αποφασίσει να πάρει διαζύγιο αφού εκείνη ή "ένας από τους φίλους της" αφόδευσαν στο συζυγικό τους κρεβάτι, κάτι που η ίδια είχε παρουσιάσει ως "αβλαβής φάρσα", κάτι που όπως ο ίδιος είπε ήταν η τελευταία αφορμή που τον έκανε να αποφασίσει να τερματίσει τον γάμο τους.

Αυτό το είδες; Η Kim Kardashian "πάει" για πρώτη κυρία των ΗΠΑ με κόκκινο μαλλί - Πώς σου φαίνεται;

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, παρουσιάστηκε ένα βίντεο που είχε τραβηχτεί από την Heard με ένα κινητό, στο οποίο ο Depp φαίνεται να πίνει κρασί και να σπάει μπουκάλια στην κουζίνα τους. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε ξοδέψει περισσότερα από 30.000 δολάρια για κρασί σε ένα μήνα πριν αποφασίσει να πάει για απεξάρτηση. "Ναι, έπινα υπερβολικά, αλλά το να πίνω πολύ δεν σημαίνει ότι ήμουν εκτός ελέγχου... Η βία δεν είναι κάτι που ψάχνω", δήλωσε ο ίδιος.

Όταν ρωτήθηκε για τη χρήση ουσιών, ο Depp είπε ότι είχε αρχίσει να παίρνει τα χάπια της μητέρας του στην ηλικία των 11 ετών, παραδέχοντας έχει κάνει χρήση κοκαΐνης, ecstasy, LSD και κάνναβης.