Quiz: Αναγνωρίζεις ποια διάσημη ελληνίδα καλλονή είναι το μωράκι της φωτογραφίας;

16.06.2020
Quiz: Αναγνωρίζεις ποια διάσημη ελληνίδα καλλονή είναι το μωράκι της φωτογραφίας;
Πρώην μοντέλο, νυν πολύτεκνη μανούλα. Πάντα πανέμορφη! Τη βρήκες;

Ναι. Μπορεί η φωτογραφία να μη σε βοήθησε, όμως τα υπόλοιπα στοιχεία πρέπει να ήταν αρκετά. Ναι, πρόκειται για την Κάτια Ζυγούλη, η οποία μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία πριν από λίγες ώρες.


Πλάι σε τη φωτογραφία αυτή, λοιπόν, η Κάτια έγραψε την εξής λεζάντα, που δεν αποκλείεται να είναι μία απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την πρεμιέρα της τηλεοπτικής της εκπομπή στην ΕΡΤ1

Ιδού τα όσα έγραψε, η συμβουλή προς τα παιδιά της και, ίσως, ένα μήνυμα;

Εγώ πριν κλείσω τον πρώτο χρόνο ζωής , στην Θεσσαλονίκη. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, μου φοράνε μόνο κόκκινα, ένα χρώμα που δεν προτιμώ σήμερα . Αν έπρεπε να δώσω μια συμβουλή στον μικρότερο μου εαυτό, είναι αυτή που λέω και στα παιδιά μου: Η αυτοεκτίμηση μας να χτίζεται από αυτά που αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι και όχι από την κριτική των άλλων.

Για την ιστορία, η Κάτια Ζυγούλη είναι παντρεμένη με τον Σάκη Ρουβά και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα ονόματα και των έξι μελών της οικογένειας ξεκινούν από το γράμμα "Α" -πράγμα καθόλου τυχαίο, νομίζουμε! Έχουμε και λέμε λοιπόν: Αναστάσιος (Σάκης), Αικατερίνη (Κάτια), Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνας.