Πρώτοι φορά μπαμπάδες: Ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Χρήστος Βασιλόπουλος παρουσιάζουν τους γιους τους

15.06.2020
Πρώτοι φορά μπαμπάδες: Ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Χρήστος Βασιλόπουλος παρουσιάζουν τους γιους τους
Χαράς ευαγγέλια για τους δυο γνωστούς ηθοποιούς, οι οποίοι θέλησαν να μοιραστούν τις χαρές τους με τους διαδκτυακούς τους φίλους.

Πρώτα ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος, όπως διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε πριν από λίγες ώρες, υποδέχτηκε τον υιό στις 13/6/2020. Απόλλωνας το όνομά του και ο ευτυχής χαζομπαμπάς δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ζει τα τελευταία χρόνια στο Λος Άντζελες, όπου η σύντροφός του Sarah Conner [φωτό κάτω] έφερε στον κόσμο τον γιο τους πριν από δύο ημέρες. Μην μπορώντας να περιγράψει το συναίσθημά του, ο Χρήστος προτρέπει όσους δεν έχουν κάνει ακόμη παιδί να το δοκιμάσουν!

Σειρά έχει ο Γιώργος Χρανιώτης να καμαρώσει για τον υιό, ο οποίος έφτασε χθες (14/6/2020) "20.32 ημέρα Κυριακή" όπως διαβάζουμε στη λεζάντα που συνοδεύει τα... πατουσάκια του μικρού.

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα [φωτό κάτω] παντρεύτηκαν πριν από τρία χρόνια (και μάλιστα ύστερα από μία πολύ ρομαντική πρόταση γάμου) και, παρά την αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν, είναι, σύμφωνα με όσους τους γνωρίζουν, απόλυτα ταιριαστοί και αγαπημένοι.

Ευχές και στα δυο ζευγάρια για υγεία σε εκείνους και τα παιδάκια τους.