Meghan και Harry: Ο ξαφνικός θάνατος που τους συγκλόνισε

20.11.2018
Meghan και Harry: Ο ξαφνικός θάνατος που τους συγκλόνισε
Βαρύ το πένθος για τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Νέα Ζηλανδία, ο Harry και η Meghan είχαν συναντήσει την Eva McGauley, ένα 18χρονο κορίτσι που στα 15 του διαγνώστηκε με ρινοφαρυγγικό καρκίνο, ένα πολύ σπάνιο είδος καρκίνου που επηρεάζει τον λαιμό και το κεφάλι, και είχαν εντυπωσιαστεί από τη δυναμικότητά της.

Δυστυχώς, η Eva έφυγε από τη ζωή έχοντας παλαίψει γενναία τα τελευταία τρία χρόνια, επιλέγοντας μάλιστα να μην καθίσει με σταυρωμένα χέρια. Παρά τα δικά της, σημαντικά προβλήματα υγείας, η νεαρή είχε αποφασίσει να κάνει ό,τι μπορεί για ένα καλύτερο αύριο και βοηθούσε με κάθε τρόπο στη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης. Ίδρυσε μάλιστα και το Eva's Wish, που επικεντρώθηκε στον στόχο της καταφέρνοντας να συγκεντρώσει χιλιάδες προσφορές για τον σκοπό της.

Διάβασε επίσης: Meghan - Harry: Ο τρυφερός λόγος για τον οποίo ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη από την Αυστραλία

Τα νέα για τον θάνατο της Eva, προφανώς, τάραξαν τον Harry και τη Meghan που είχαν ζητήσει να τη γνωρίσουν προσωπικά αφού έμαθαν τη συγκλονιστική ιστορία της.

Μετά την αρχική διάγνωση, η νεαρή κοπέλα έκανε ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες όμως πολύ σύντομα έμαθε ότι ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Τότε ήταν που αποφάσισε να σηκωθεί επάνω και να κάνει όλα όσα ήθελε... "Ποια θα ήταν η εναλλακτική;", έλεγε με θάρρος. "Να κλειδωθώ κάπου και να λυπάμαι; Όχι, αυτή η επιλογή δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου".

Έμπνευση ας αποτελέση η στάση της 18χρονης κοπέλας για όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα και ας βρουν τη δύναμη οι δικοί της άνθρωποι να ζήσουν χωρίς εκείνη.

Αυτό το διάβασες; 8 διάσημοι που παλεύουν με τον καρκίνο του δέρματος -Και ένας που έχασε τη μάχη

Στη συνέχεια, οι φωτογραφίες από την πρόσφατη συνάντηση (30/10/2018) της Eva με τον δούκαι και τη δούκισσα του Sussex στο Government House, στο Wellington, της Νέας Ζηλανδίας.