Michelle Obama για τον γάμο: «Άνθρωποι, μη βιάζεστε, ο γάμος είναι σκληρός»!

16.11.2018
Michelle Obama για τον γάμο: «Άνθρωποι, μη βιάζεστε, ο γάμος είναι σκληρός»!
Αν και μπορεί να έχουν ένα high profile ως ζευγάρι, υπάρχουν ακόμα πολλά να μάθεις για τη Michelle και τον Barack Obama. Προωθώντας τα απομνημονεύματά της με τίτλο Becoming, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μίλησε με την Oprah Winfrey σε μια ειλικρινή συνέντευξη που παρουσιάστηκε στα τεύχη Δεκεμβρίου 2018 τoυ Elle και O, The Oprah Magazine. Σε αυτά, η Michelle αποκαλύπτει ότι η ίδια και ο Barack συμβουλεύτηκαν ειδικό πάνω στα θέματα γάμου στις πρώτες πολύ πιεστικές ημέρες της πολιτικής καριέρας του.

Η Michelle παραδέχτηκε ότι υπήρχαν πολλές νύχτες που έβαζε μόνη της τις δύο κόρες τους στο κρεβάτι. «Όταν παντρεύεστε και έχετε παιδιά, ολόκληρο το σχέδιό σας, για μια ακόμη φορά, ανατρέπεται. Ειδικά αν παντρευτείτε κάποιον που έχει μια καριέρα που καταπίνει τα πάντα, κάτι το οποίο είναι η πολιτική», είπε. «Έχω δύο παιδιά και προσπαθώ να κρατήσω τα πάντα ήρεμα, ενώ εκείνος ταξιδεύει από και προς την Ουάσινγκτον ή το Σπρίνγκφιλντ».

Διάβασε επίσης: Michelle Obama: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Barack που κανείς δεν περίμενε

Τότε το ζευγάρι πήγε στο σύμβουλο γάμου για να «δουλέψει μέσα από αυτά τα πράγματα». Η Michelle είπε: «Υπήρχε δουλειά που έπρεπε να κάνουμε ως ζευγάρι». Ωστόσο, στην απογοήτευση, ο σκοπός ενός συμβούλου δεν είναι στην πραγματικότητα να σας βοηθήσει να στραφείτε εναντίον του άλλου προσώπου. Προσέθεσε: «Λοιπόν, η συμβουλή δεν ήταν καθόλου αυτό. Ήταν για μένα η εξερεύνηση της αίσθησης της ευτυχίας μου. Αυτό που μου έκανε μέσα μου κλικ ήταν ότι χρειάζομαι υποστήριξη και χρειάζομαι υποστήριξη από αυτόν. Αλλά έπρεπε να καταλάβω πώς να χτίσω τη ζωή μου με τρόπο που να λειτουργεί για μένα».

Αυτό που συνειδητοποίησε η Michelle είναι ότι αισθάνθηκε «ευάλωτη» όποτε έπρεπε να αφιερώσουν χρόνο μαζί. «Πάντα πίστευα ότι η αγάπη ήταν κοντά. Η αγάπη είναι το βραδυνό τραπέζι, η αγάπη είναι συνέπεια, είναι παρουσία», είπε. «Έτσι έπρεπε να μοιραστώ την ευαισθησία μου και να μάθω να αγαπώ διαφορετικά. Να καταλάβω πώς θα γίνουμε εμείς».

Αυτό το διάβασες; Ο Obama συμβουλεύει τους άντρες: Για να παντρευτείτε πρέπει να απαντήσετε σε αυτές τις 3 ερωτήσεις

Πάντως, ο λόγος για τον οποίο η Michelle Obama μιλάει τώρα για όλα αυτά - εκτός από το ότι έχει πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο - είναι για να βοηθήσει και άλλα ζευγάρια να μάθουν ότι ο γάμος και η γονική μέριμνα δεν είναι πάντα εύκολη. «Μοιράζομαι αυτό γιατί γνωρίζω ότι οι άνθρωποι βλέπουν σε εμένα και τον Barack την ιδανική σχέση. Ξέρω ότι υπάρχουν #RelationshipGoals εκεί έξω» είπε. "Αλλά , άνθρωποι, μη βιάζεστε, ο γάμος είναι σκληρός»!