Michelle Obama: Δες τη πρώτη φορά με τα φυσικά -άφρο- μαλλιά της [photo]

16.11.2018
Michelle Obama: Δες τη πρώτη φορά με τα φυσικά -άφρο- μαλλιά της [photo]
Έχοντας αφήσει πίσω της τις "δεσμεύσεις" που την ακολουθούσαν όσο ζούσε στον Λευκό Οίκο, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο, το νέο, πιο ελεύθερο κεφάλαιο στη ζωή της.

Την έχουμε συνηθίσει πάντα με καλοχτενισμένα ίσια μαλλιά όμως το φυσικό λουκ της Michelle Obama είναι το άφρο! Τώρα πια, έχει αλλάξει ο ρόλος της, άλλαξε και η κώμη της!!!!

Το όνομα της 54χρονης συζύγου του Barack Obama "παίζει" πολύ τον τελευταίο καιρό, λόγω της κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων της με τίτλο "Becoming" που έχουν κεντίσει το ενδιαφέρον των απανταχού αναγνωστών.

Με τη αφορμή αυτή, λοιπόν, η Michelle δίνει διαρκώς συνεντεύξεις και κάνει το ένα εξώφυλλο μετά το άλλο. Αυτό που κάνει μεγαλύτερη αίσθηση είναι το πιο πρόσφατο που έκανε για το περιοδικό Essence καθώς είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε -επίσημα τουλάχιστον- με το κατσαρό μαλλί της σε όλο το μεγαλείο!

Διάβασε ακόμη: Michelle Obama: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Barack που κανείς δεν περίμενε

Και βέβαια μιλάμε για την πρώτη "επίσημη" άφρο εμφάνιση της πρώην FLOTUS καθώς εμείς την έχουμε δει ξανά με αυτό το λουκ, "ανεπίσημα", μέσω Twitter...

Ιδού και τα πειστήρια: