Παντρεύτηκε μυστικά η Gwyneth Paltrow

30.09.2018
Παντρεύτηκε μυστικά η Gwyneth Paltrow
Ακόμη ένας διάσημος γάμος υπό άκρα μυστικότητα.

Οι φήμες το "φώναζαν" αλλά επίσημη επιβεβαίωση δεν υπήρχε. Τελικά, όντως, ο γάμος της Gwyneth Paltrow με τον αγαπημένο της, Brad Falchuk τελέστηκε στα Hamptons ενώπιων λίγων στενών φίλων και συγγενών, όπως μεταδίδει το E! News -μεταξύ άλλων.

Η 46χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο 47χρονος σύντροφός της, ο οποίος για την ιστορία είναι παραγωγός μερικών από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως το Glee και το American Horror Story για παράδειγμα, είναι μαζί από το 2014 και ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους μόλις πριν από 8 μήνες.

Διαβασε επίσης: Gwyneth Paltrow: Το bachelorette party της στο Μεξικό

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο γάμος τελέστηκε στα Hamptons ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους υπήρξαν και πολλοί διάσημοι φίλοι του ζεύγους, όπως ο κολλητός φίλος της νύφης, Robert Downey Jr. με τη σύζυγό του, Susan, η Cameron Diaz με τον σύζυγό της, Benji Madden, ο Steven Spielberg και ο Jerry Seinfeld.

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για την Paltrow, η οποία έχει δυο παιδιά από τον γάμο της με τον Chris Martin, την 14χρονη Apple και τον 12χρονο Mosses. Δεύτερος γάμος, όμως και για τον Falchuk ο οποίος έχει επίσης δυο παιδιά.

Αναμένοντας φωτογραφίες, ευχόμαστε "Βίον ανθόσπαρτον".

Διάβασε επίσης: Gwyneth Paltrow: Τι (δεν) τρώει για να διατηρήσει το άψογο κορμί της