Jennifer Aniston: Θυμάσαι πώς ήταν πριν από την πλαστική στη μύτη; [photos]

30.09.2018
Jennifer Aniston: Θυμάσαι πώς ήταν πριν από την πλαστική στη μύτη; [photos]
Εφόσον υπάρχουν ντοκουμέντα...

Στα 49 της χρόνια η Jennifer Aniston παραμένει εντυπωσιακά... αειθαλής, και παραδίδει μαθήματα στυλ σε κάθε της εμφάνιση.

Η ελληνικής καταγωγής σταρ φροντίζει ιδιαίτερα τον εαυτό της και παρόλο που όλο και μικρο-πειραγματάκια τα έχει κάνει, είναι από τις διάσημες κυρίες που μπορούν να καυχιούνται ότι κοιτάζονται στον καθρέφτη και αναγνωρίζουν τον εαυτό τους. Γιατί, όπως και να το κάνουμε υπάρχει μεγάλος αριθμός διάσημων σταρ που δεν μπορούν να πουν το ίδιο.

Αυτό το διάβασες; Η Τζένιφερ Άνιστον έχει γενέθλια κι εμείς θυμόμαστε τις αλλαγές στα μαλλιά της

Η Jen λοιπόν, που ήδη μετρά το δεύτερο διαζύγιό της, μετά τον χωρισμό της και από τον Justin Theroux τον περασμένο Φεβρουάριο, δεν έχει μεταλλαχθεί μεν, όμως μια βασική "επεμβασούλα" την έχει κάνει. Η μύτη της δεν ήταν πάντα έτσι και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε μέσω social media στο παρελθόν η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής επιτυχίας Bing Bang Theory, Mayim Bialik, μπορούν να σταθούν ως... πειστήρια.

Διάβασε κι αυτό: Friends, Taxi, Frasier, Will & Grace, The Big Bang Theory: Το απόλυτο reunion

Οι δυο γυναίκες είναι φίλες πολλά χρόνια, καθώς συνυπήρξαν τηλεοπτικά στη σειρά "Molloy" (1990) από όπου και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η Bialik.

Ιδού λοιπόν, για του λόγου το αληθές