Το Viral βίντεο που η Ελένη Μενεγάκη θέλει να εξαφανίσει! [Video]

01.08.2018
Το Viral βίντεο που η Ελένη Μενεγάκη θέλει να εξαφανίσει! [Video]
Σοβάρεψε; Μεγάλωσε; Κούρασε;

Εύκολα θα απαντήσουμε...

Μερικές μοναδικές στιγμές από την παλιά Ελένη, εκείνο το απλό κορίτσι της διπλανής πόρτας με τις απορίες του και τις εκρηκτικές του εμνφανίσεις. Η Ελένη Μενεγάκη των προηγούμενων δεκαετιών δεν θυμίζει σε τίποτα την Ελένη του σήμερα.

Αυτό που έφταιξε παρακολουθώντας την Ελένη Μενεγάκη της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν, κατά τη γνώμη μου, είναι πως απαρνήθηκε την τηλεοπτική της προσωπικότητα για να γίνει κάτι άλλο, κάτι που και οι τηλεθεατές δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση.

Διαβάστε επίσης: H Βάνα Μπάρμπα στον πιο δύσκολο ρόλο της ζωής της: «Θα φέρω σε επαφή την κόρη μου με τον μπαμπά της»! [Video]

Η Νο1 παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, γιατί δύσκολα θα χάσει αυτόν τον τίτλο, μπορεί να απαρνήθηκε απορίες και hot εμφανίσεις όμως κάτι μου λέει πως την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει ξανά στο απόλυτο ψυχαγωγικό κομμάτι της, που κακά τα ψέματα υπηρέτησε πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια.

Τρανταχτή απόδειξη το βίντεο με τις απίστευτες εμφανίσεις της, αυτές που μπορεί η ίδια να θέλει να ξεχάσει όμως εμείς θέλουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά.

Αχ Ελένη, δύσκολα φεύγει κανείς από τη γη εν μία νυκτί για να χτίσει πολυκατοικίες στον Άρη.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμη: H Ελένη παραδέχτηκε: «Έχω γίνει ρεζίλι σε όλα τα site. Έφταιξα, πρέπει να πληρώσω»! Δείτε τι συνέβη

Γιώργος Μουλάς