Naomi Campbell - Είναι έγκυος στα 48 της;!

01.08.2018
Naomi Campbell - Είναι έγκυος στα 48 της;!
Δες όλα τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και βγάλε τα συμπεράσματά σου!

Αν και σπάνια δίνει λογαριασμό για την ιδιωτική της ζωή, η Naomi Campbell είναι (μάλλον) ζευγάρι τα τελευταία χρόνια, με τον Βρετανό μουσικό Joseph Junior Adenuga, ευρέως γνωστό ως Skepta. Ο 35χρονος ράπερ ανέβασε χτες ένα instagram post που έκανε τους πάντες να μιλούν για μια πιθανή εγκυμοσύνη της 48χρονης πλέον Naomi και, απλά, δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε!

Στη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα ένα υπερηχογράφημα με το πρόσωπο ενός εμβρύου με τον υπέρτιτλο "Baby Adenuga" και λεζάντα μονάχα ένα τριαντάφυλλο.

Επιπλέον, πριν από ένα περίπου μήνα ο Skepta είχε ποστάρει στο Twitter ένα ακόμα αινιγματικό στοιχείο, ένα emoji με μία έγκυο (μαύρη) γυναίκα!

Η Naomi και ο Skepta ωστόσο δεν έχουν καν παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους. Έχουν ωστόσο μια διακριτική παρουσία ο ένας στα social media του άλλου, αρχής γενομένης το 2016 στα British Fashion Awards. Στις αρχές του 2018, ωστόσο, οι φήμες για τη σχέση τους ξαναφούντωσαν με αποκορύφωμα το κοινό του γυμνό εξώφυλλο στο GQ Μαρτίου. Ακόμα και εκεί όμως, οι δυο τυος δεν αναφέρθηκαν ποτέ στη μεταξύ τους σχέση.

Η Naomi έχει πρόσφατα μιλήσει δημόσια για την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Το 2017 στο περιοδικό Evening Standard δήλωσε "Σκέφτομαι κάθε μέρα πως θέλω να γίνω μαμά. Αλλά τώρα χάρη στην επιστήμη πιστεύω ότι μπορώ να γίνω όποτε το θελήσω".

Λες αυτή η στιγμή να ήρθε; Εμείς ευχόμαστε το καλύτερο για τους δυο τους. Άλλωστε... ο κόσμος χρειάζεται τα εξωπραγματικά όμορφα γονίδιά της!