Mila Kunis: Τι δηλώνει για τη σχέση του Ashton Kutcher με τη Demi Moore;

02.08.2018
Mila Kunis: Τι δηλώνει για τη σχέση του Ashton Kutcher με τη Demi Moore;
Η Mila κάνει ξανά τη διαφορά (και μπράβο της).

Ποιος ξεχνά το ειδύλλιο του Ashton Kutcher με την κατά 16 χρόνια μεγαλύτερή του Demi Moore, που τάραξε τα νερά του Hollywood κυρίως μετά την ανακοίνωση του γάμου τους;

Η σχέση των δυο τους είχε συζητηθεί πολύ, με τη Demi –μητέρα τριών παιδιών από τον πρώτο της γάμο με τον Bruce Willis- να… πέφτει στα πατώματα μετά τον χωρισμό τους και –κυρίως- μετά την αποκάλυψη πως ο νεαρός ηθοποιός είχε βρει ξανά τον έρωτα, αυτή τη φορά στα μάτια της εντυπωσιακής Mila Kunis.

Τι λέει σήμερα, τόσα χρόνια μετά, για τη σχέση εκείνη η νυν σύζυγος του Kutcher;

«Είχαν μία φυσιολογική, αληθινή σχέση. Μεγάλωναν μαζί τρία παιδιά, ζώντας μια κανονική ζωή. Τα λάτρευε αυτά τα παιδιά και ακόμα έχουν άριστες σχέσεις», σχολίασε η Mila σε συνέντευξή της στη ραδιοφωνική εκπομπή «WTF With Marc Maron».

Διαβάστε ακόμη: Η επιστήμη απεφάνθη: Τόσες φορές μέσα στην ημέρα σκέφτονται οι άνδρες το σεξ

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Kunis τα παρατράγουδα δεν έλειψαν, αφού τα διεθνή Μέσα ήθελαν τη Moore να… μην ξεκολλά από το ζευγάρι. Το θέμα είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις, με πολλά δημοσιεύματα να παρουσιάζουν τη νυν σύζυγο του Ashton στα πρόθυρα νευρικής κρίσης λόγω των συνεχών παρεμβάσεων τη πρώην στη ζωή τους.

Αυτά φαίνεται να ανήκουν πια για τα καλά στο παρελθόν, με τη Mila να έχει τα καλύτερα να πει για την πρώην.

Τι να πεις…