Δε φαντάζεσαι πόσα χρήματα πήρε η Kylie Jenner γι’ αυτό το post στο Instagram

31.07.2018
Δε φαντάζεσαι πόσα χρήματα πήρε η Kylie Jenner γι’ αυτό το post στο Instagram
Τελικά όταν ανήκεις στην οικογένεια Kardashian – Jenner δεν είναι δύσκολο να γίνεις δισεκατομμυριούχος.

Τρανή απόδειξη, η Kylie Jenner, που στα 20 της χρόνια όχι μόνο έγινε εξώφυλλο στο Forbes ως η πιο νεαρή… παρά λίγο δισεκατομμυριούχος, μα επιπλέον θεωρείται ένα από τα πιο «δυνατά» ονόματα στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Πέρα από τη σειρά καλλυντικό «Kylie Cosmetics» που φορτώνουν καθημερινά τον λογαριασμό της με εκατοντάδες χιλιάρες δολάρια, η μικρή κόρη της Kris Jenner έχει ακόμα μία μεγάλη πηγή εσόδων που δεν είναι άλλη από το Instagram! Όπως συμβαίνει φυσικά και με τις αδερφές της.

Οι 112 εκατομμύρια followers της έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές της στα ύψη, με την ίδια να κοστολογεί κάθε της διαφημιστική ανάρτηση για 1 εκατομμύριο ευρώ!

Διαβάστε ακόμη: Angelina Jolie: Βγήκε ραντεβού στα τυφλά και το αποτέλεσμα θα έριχνε κι εσένα σε κατάθλιψη

Όπως αυτή εδώ για παράδειγμα, στην οποία βλέπουμε την επιχειρηματία να διαφημίζει ένα διατροφικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Αυτή ακριβώς είναι η τιμή που πρέπει να πληρώσει κάθε εταιρεία αν θέλει να δει το προϊόν της να φιγουράρει στο προφίλ της Kylie.

Σου φαίνονται πολλά; Οι εταιρείες το βλέπουν πολύ διαφορετικά, λόγω του ότι η μικρή Jenner θεωρείται μία από τις πλέον ισχυρές influencers της γενιάς της.

Αυτή είναι ζωή…