Η Δαλάκα σπάει τη σιωπή της: Αυτό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες!

31.07.2018
Η Δαλάκα σπάει τη σιωπή της: Αυτό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες!
Το Survivor 2018 πέρασε στην ιστορία και η δεύτεερη νικήτρια μιλά για όλους και για όλα.

Η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να επιβιώσει και φυσικά να ξεχωρίσει, αφού έφτασε μια ανάσα από τη νίκη. Η ίδια με τη συμμετοχή της στο Survivor μόνο κερδισμένη βγήκε μιας και κατάφερε να κερδίσει εκτός από δημοσιότητα και πολλά από τα έπαθλα, ανάμεσα τους και ένα αυτοκίνητο. Μιλώντας στο περιοδικό People μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε στιγμές που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Διαβάστε επίσης: Καλό ταξίδι Χρύσα Σπηλιώτη: Αυτή ήταν η τελευταία της ανάρτηση στα Social media

Όλα όσα είπε:

«Από το πρώτο λεπτό είχα πει πως ο Ντάνος θα κερδίσει το παιχνίδι». Άλλωστε ήταν το απόλυτο φαβορί πέρσι. Φέτος, όμως, δεν υπήρξε κάποιο αντίστοιχο φαβορί ώστε να κερδίσει την υπερβολική αγάπη και υποστήριξη των τηλεθεατών. Ισχύει. Φέτος δεν υπήρξε απόλυτο φαβορί, καθώς ανάμεσα στους παίκτες βρίσκονταν πολλοί αθλητές. Οπότε κανείς δεν ξεχώρισε τόσο πολύ ώστε να κάνει το μεγάλο "μπαμ" στον κόσμο. Έτσι τουλάχιστον το βίωσα εγώ τους έξι μήνες που παρέμεινα στον Άγιο Δομίνικο».

«Οι προμήθειες μας ήταν μηδαμινές και κάθε μέρα παλεύαμε να αντεπεξέλθουμε στα δύσκολα και σκληρά αγωνίσματα με μηδέν ενέργεια. Είχα λιποθυμήσει δύο φορές, κάτι που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες»

Θα αποφάσιζε να αποχωρήσει οικειοθελώς;

«Όσο δύσκολα και να περνούσα, ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από το παιχνίδι. Μου άρεσαν, οι δυσκολίες, ενώ ταυτόχρονα ήθελα να κερδίσω και το στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου να αντέξω μέχρι το. τέλος».

Γιώργος Μουλάς