Gigi Hadid: Σάλος με το "μαύρο" εξώφυλλο στη Vogue & η απάντησή της

04.05.2018
Gigi Hadid: Σάλος με το "μαύρο" εξώφυλλο στη Vogue & η απάντησή της
Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει "μέγα θέμα" καθώς στην τελευταία της δουλειά, η διάσημη καλλονή εμφανίστηκε τελείως αγνώριστη -και η λέξη χρησιμοποιείται στην κυριολεξία!

Πρόκειται για ένα από τα πιο hot πρόσωπα στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας τα τελευταία χρόνια. Η Gigi Hadid δεν προλαβαίνει να εμφανίζεται σε catwalks και να φωτογραφίζεται για editorials και εξώφυλλα σε περιοδικά σε όλο τον κόσμο. Αυτό το τελευταίο εξώφυλλο που έκανε για τη Vogue Italia συζητήθηκε υπερβολικά, αλλά για τους λάθος λόγους.

Μια ματιά στην εν λόγω δουλειά αρκεί για να αντιληφθεί κανείς πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα καθώς η κοπέλα που εμφανίζεται, πολύ απλά, δεν είναι η Gigi...

To photoshop έκανε το θαύμα του, αλλά με την κακή έννοια. Δε φτάνει μόνο ότι η επέμβαση αλλοίωσε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της 23χρονης καλλονής, της σκούρηνε τόσο την επιδερμίδα που την έκανε να μοιάζει... άλλης φυλής!

Και βέβαια η Gigi δεν είναι το μόνο "θύμα" ατυχούς ηλεκτρονικής επεξεργασίας. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θυμίσου ακόμη 25 περιπτώσεις -για γέλια- της ελληνικής σόουμπιζ.

Η εικόνα κάνει τον γύρο του κόσμου με την ίδια την άμεσα ενδιαφερόμενη να υποστηρίζει με πάθος ότι δεν γνώριζε ότι επρόκειτο να αλλοιωθεί το χρώμα του δέρματός της όταν έκανε τη φωτογράφηση. Πόσταρε μάλιστα και μια φωτογραφία της από τη στιγμή που έφευγε από το shooting όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπήρξε έντονο το make up που διακρίνεται στο τελικό αποτέλεσμα.

Τονίζοντας ότι ένα μοντέλο δεν έχει κανέναν έλεγχο του τι συμβαίνει στη φωτογραφία μετά το πέρας της φωτογράφησης, η Gigi δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται αυτό που ήθελε να δειξει η Vogue Italia, που όμως τελικά δεν κατέστη δυνατό.

"Ωστόσο, θέλω να απολογηθώ επειδή η πρόθεσή μου είναι ουδέποτε να μειώσω αυτές τις ανησυχίες, ή να απομακρύνω αυτές τις ευκαιρίες από οποιονδήποτε άλλο και ελπίζω ότι αυτό μπορεί να είναι ένα παράδειγμα σε άλλα περιοδικά και ομάδες στο μέλλον".

Αυτά λέει μεταξύ άλλων η Gigi Hadid μέσω του ποστ που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η απάντηση από την πλευρά της Conde Nast, ιδιοκτήτριας εταιρείας της Vogue Italia ήρθε λίγο αργότερα μέσω της Daily Mail ως εξής:

"Καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας της η Vogue Italia έχει σεβαστεί και ενθαρρύνει τη δημιουργική έκφραση των φωτογράφων με τους οποίους συνεργάζεται κατά καιρούς. Στη φωτογράφηση για το τελευταίο εξώφυλλο του Steven Klein, το όραμα ήταν να δημιουργηθεί ένα beachwear-themed story που θα στυλιζαριζόταν από το bronzing effect. Αντιλαμβανόμαστε ότι το αποτέλεσμα προκάλεσε μία έντονη συζήτηση μεταξύ των αναγνωστών μας και ειλικρινά απολογούμαστε αν προσβάλαμε κάποιους".

Με την ευκαιρία πάντως, και περιμένοντας τον σάλο να καταλαγιάσει, ας δούμε και την περίπτωση της Vogue Japan που προσέγγισε το διάσημο μοντέλο πιο... φυσιολογικά στο πρόσφατο εξώφυλλο που της αφιέρωσε, καθώς και μερικές ακόμη επαγγελματικές αλλά και ιδιωτικές εικόνες της Gigi !!! Για να μην ξεχνιόμαστε...

🏎 #TOMMYxGIGI Season IV❣️🏁

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

The @chanelofficial cruise show tonight was so magical! 🚢🌌🌛Merci, Karl! #CHANELCruise (swipe → cause the set is too mind-blowing to miss!!!)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

happy weekend !! 🌞

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις