Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μήνυμα και οι φωτογραφίες μία εβδομάδα μετά τη γέννηση του υιού

04.05.2018
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μήνυμα και οι φωτογραφίες μία εβδομάδα μετά τη γέννηση του υιού
Την περασμένη Παρασκευή, η 35χρονη παρουσιάστρια της εκομπής Happy Day έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί από τον γάμο της με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό. Το ζευγάρι είχε ήδη δυο κόρες και τώρα ήρθε ο γιος για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Σήμερα, μια εβδομάδα μετά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την άφιξη του μωρού, με την οποία στην ουσία μοιράζεται τα συναισθήματά της, αλλά και τα "ευχαριστώ" της προς τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της σε αυτό το μαγικό ταξίδι.

"Σήμερα ο πρίγκηπας μας γίνεται μιας εβδομάδας και νιώθω οτι είναι δύσκολο να περιγράψω όλα αυτά που νιώθω. Ίσως γιατί είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω από που να ξεκινήσω ή επειδή κάποια συναισθήματα και καταστάσεις δεν περιγράφονται με λέξεις όσο κι αν προσπαθήσεις! Το σίγουρο είναι ότι αυτη τη φορά που κρατάω το τρίτο μας μωράκι στην αγκαλιά μου, νιώθω πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη για το ταξίδι ζωής που ξεκινάμε σαν πενταμελής οικογένεια!
Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου Βαγγέλη Δεδούλη που όλα αυτά τα χρονιά ήταν δίπλα μου στα δύσκολα και στα εύκολα! Πάντα ψύχραιμος κι ενθαρρυντικός, τις μαίες μου Νάνσυ και Γιώτα γιατί ήταν πάντα διαθέσιμες και υποστηρικτικές αλλά και όλο το προσωπικό του Μητέρα για την ζεστή και άψογη φιλοξενία.
Ευχαριστώ πολύ όμως και όλους εσάς που χαρήκατε με την χαρά μας και μας το δείξατε με κάθε τρόπο!
#motherof3 #💙 #newborn #sohappy"

Αυτά έγραψε η Σταματίνα στη λεζάντα και στη συνέχεια μπορείς να δεις την ανάρτηση με τις τρεις φωτογραφίες όπως "ανέβηκε" πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό λογαριασμό της παρουσιάστριας στο Instagram.

Σήμερα ο πρίγκηπας μας γίνεται μιας εβδομάδας και νιώθω οτι είναι δύσκολο να περιγράψω όλα αυτά που νιώθω. Ίσως γιατί είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω από που να ξεκινήσω ή επειδή κάποια συναισθήματα και καταστάσεις δεν περιγράφονται με λέξεις όσο κι αν προσπαθήσεις! Το σίγουρο είναι ότι αυτη τη φορά που κρατάω το τρίτο μας μωράκι στην αγκαλιά μου, νιώθω πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη για το ταξίδι ζωής που ξεκινάμε σαν πενταμελής οικογένεια! Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου Βαγγέλη Δεδούλη που όλα αυτά τα χρονιά ήταν δίπλα μου στα δύσκολα και στα εύκολα! Πάντα ψύχραιμος κι ενθαρρυντικός, τις μαίες μου Νάνσυ και Γιώτα γιατί ήταν πάντα διαθέσιμες και υποστηρικτικές αλλά και όλο το προσωπικό του Μητέρα για την ζεστή και άψογη φιλοξενία. Ευχαριστώ πολύ όμως και όλους εσάς που χαρήκατε με την χαρά μας και μας το δείξατε με κάθε τρόπο! #motherof3 #💙 #newborn #sohappy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις