Demy: Οι ευχές των γονιών της λίγο πριν τον ημιτελικό της Eurovision [vds]

09.05.2017
Την τελική της πρόβα έκανε η Demy χθες Δευτέρα 8 Μαΐου για τον αποψινό ημιτελικό της Eurovision, την οποία μάλιστα, χρειάστηκε να κάνει δύο φορές δεδομένου του τεχνικού προβλήματος με τα κλειστά μικρόφωνα στα φωνητικά που υπήρξε την πρώτη φορά.

Σήμερα το βράδυ θα προβληθεί ο ημιτελικός με την Demy και την ελληνική αποστολή να διαγωνίζονται για το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου και λίγες ώρες πριν η νεαρή τραγουδίστρια ανεβεί στη σκηνή, έλαβε το παρακάτω τρυφερό βίντεο για να της δείξουν την αγάπη και τη στήριξή της.

Ο πατέρας της Demy είπε μεταξύ άλλων:

«Κοριτσάκι μου γειά σου! Παρά το γεγονός ότι είσαι μακριά μας, εμείς αισθανόμαστε ότι είσαι πλάι μας και νομίζω ότι το ίδιο αισθάνεσαι και εσύ για εμάς. Σε πεθυμήσαμε ήδη, αλλά μαθαίνουμε τα νέα σας… Οι ευχές όλων μας συνοδεύουν εσένα και την ομάδα σου. Να είσαστε καλά, να περνάτε ευχάριστα και στο τέλος, να πανηγύρισουμε όλοι μαζί μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Καλή επιστροφή. Ανυπομονούμε να σε ξαναδούμε»

Με τη σειρά της η μητέρα της είπε:

«Δήμητρά μου, εύχομαι καλή επιτυχία σε σένα και τους συνεργάτες σου. Είμαι σίγουροι πως θα τα πάτε περίφημα και θα αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις.»