Μπιγιονσέ: «Φούσκωσε» τα χείλη της παρά την εγκυμοσύνη [photos]

09.05.2017
Οι πρόσφατες φωτογραφίες της διάσημης τραγουδίστριας δείχνουν αρκετά αλλαγμένα τα χείλη της, κάτι που έχει κάνει τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται κατά πόσον είναι φυσικά ή έχει επέμβει ο πλαστικός...

Πιο όμορφη από ποτέ εμφανίζεται η Μπιγιονσέ στις τελευταίες φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram. Εντυπωσιάζει τόσο με τα ρούχα και το στιλ της όσο και με την ανανεωμένη της εμφάνιση.

Αυτό πάντως που παραξενεύει τους πάντες είναι η εμφανής αλλαγή στα χείλη της, ιδιαίτερα μάλιστα στο πάνω χείλος, που είναι εμφανώς πιο φουσκωμένο από παλιότερα. Δες τις φωτογραφίες για να το διαπιστώσεις.

Και επειδή πολλοί έσπευσαν να την κατηγορήσουν ότι για την εμφάνιση των χειλιών της ευθύνεται ο πλαστικός της και ότι έβαλε ενέσιμα εμφυτεύματα στα χείλη, ο εκπρόσωπος της δήλωσε: «Τι γνωρίζετε για τις συνέπειες της εγκυμοσύνης στο σώμα; Γνωρίζετε ότι εκτός από την αύξηση βάρους, υπάρχει συχνά μια δραστική αλλαγή στην κυκλοφορία του αίματος και αυξημένη κατακράτηση υγρών; Γνωρίζετε ότι συχνά πρήζονται τα ούλα των γυναικών; ότι κάποιες φορές επηρεάζεται ο λόγος, η ικανότητα μάσησης και πολλά ακόμη πράγματα;. Αλλά η θυσία της εμφάνισης του προσώπου μας, των πελμάτων και όλου μας του σώματος είναι κάτι που το καλοδεχόμαστε, γιατί φέρνουμε όμορφους ανθρώπους στον κόσμο, που μια μέρα θα πολεμήσουν το μίσος και την αρνητικότητά σας».