Τσάνινγκ Τέιτουμ: Αποκαλύπτει αυτό που οι άντρες θέλουν να γνωρίζουν οι γυναίκες [photos & vds]

09.05.2017
Ο διάσημος ηθοποιός μιλά για το μυστικό που θα μπορούσε να κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία ανάμεσα στα δύο φύλα σε μια συγκινητική επιστολή που την αφιερώνει στην κόρη του.

Ο Τσάνινγκ Τέίτουμ, ο γνωστός πρωταγωνιστής των ταινιών Magic Mike και πρώην στρίπερ έγραψε μια επιστολή προς την 3χρονη κόρη του εκ μέρους του περιοδικού Cosmopolitan όπου της εκμυστηρευόταν όλες τις ανησυχίες του γι' αυτήν καθώς μεγαλώνει.

«Δεν θέλω να ψάξει να βρει απαντήσεις στον έξω κόσμο» λέει ο 37χρονος ηθοποιός. «Η μεγαλύτερή μου ελπίδα είναι ότι θα είναι αρκετά αυθόρμητη ώστε να είναι πάντα ο αυθεντικός της εαυτός, χωρίς να λογαριάζει τι θέλουν οι άντρες από αυτήν να είναι». Και ακόμη ο διάσημος σταρ αποκάλυψε τι είναι αυτό που οι άντρες θα ήθελαν να γνωρίζουν οι γυναίκες:

«Εάν υπήρχε ένα πράγμα, που πιστεύω ότι οι άντρες εύχονται να γνώριζαν οι γυναίκες, είναι ότι αυτές οι ίδιες είναι αρκετές. Όταν όλο και περισσότερες γυναίκες αρχίσουν να νιώθουν πραγματικά αυτή τη δύναμη, ο κόσμος θα γίνει ένα μέρος τόσο μαγικό, που με συγκινεί απίστευτα».