Τζορτζ Κλούνεϊ: Κάνει πρόβες πατρότητας με... τεκίλα [photos]

03.05.2017
Ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα δίδυμα παιδιά του ο διάσημος γόης του Χόλιγουντ και ευτυχώς που έχει καλούς φίλους να του δίνουν συμβουλές...

Κολλητός με τη Σίντι Κρόφορντ και τον σύζυγό της, Ράντι Γκέρμπερ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, όχι μόνο λέγεται ότι τους συμβουλεύεται για τα περί παιδιών που έρχονται όπου νάναι, αλλά φαίνεται κιόλας!

Οι τρεις φίλοι έχουν περάσει τη φιλία τους και στο επίπεδο της επαγγελματικής συνεργασίας καθώς έχουν ιδρύσει μαζί μια φίρμα τεκίλας, την «Casa Amigos», την οποία και προμοτάρουν όπως καί όποτε μπορούν.

Με αφορμή τη διπλή εγκυμοσύνη της Αμάλ, λοιπόν, η Σίντι βρήκε το τέλειο δώρο για τα μωρά που έρχονται και το παρουσίασε πριν από λίγο καιρό στα social media. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι τα δίδυμα των Κλούνεϊ, εξ ου και τα χρωματάκια στα κορμάκια.

Λίγο καιρό αργότερα, το δώρο έφτασε στα χέρια του Τζορτζ και ιδού πώς κάνει εκείνος τις πρόβες στα κορμάκια... Με δυο μπουκάλια τεκίλας και ένα χαμόγελο τον απαθανάτισε τον μέλλοντα μπαμπά ο κολλητός Ράντι και τον πόσταρε βεβίως βεβαίως στη συνέχεια...

Αλήθεια, η Αμάλ τι λέει για όλα αυτά;