Σάνον Ντόχερτι: «Απαλλάχθηκα από τον καρκίνο!» [photos]

03.05.2017
Η διάσημη ηθοποιός με μια ανάρτησή της στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την αίσια πορεία της υγείας της αλλά και για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει από εδώ και πέρα.

H Σάνον Ντόχερτι είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος πριν από ένα χρόνο περίπου στα 45 της χρόνια. Αντιμετώπισε με θάρρος την κατάστασή της και κυρίως με ειλικρίνεια κρατώντας τους θαυμαστές πάντα ενήμερους για την πορεία της ασθένειάς της προκειμένου να δώσει κουράγιο σε όσους αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο.

Σήμερα η αγαπημένη μας Μπρέντα, όπως ήταν ο ρόλος που ερμήνευε στο σήριαλ «Μπέβερλι Χιλς», είναι πολύ καλά στην υγεία της και οι γιατροί λένε ότι -προς το παρόν τουλάχιστον- έχει απαλλαγεί από τον καρκίνο υπάρχει όμως πάντα περίπτωση υποτροπής, ενώ θα υπάρξουν πολλά ακόμα ιατρικά ζητήματα. Σύμφωνα με την ανάρτησή της στο Instagram:

«Τι σημαίνει απαλλαγή; Άκουσα αυτή τη λέξη και δεν έχω ιδέα πώς να αντιδράσω. Καλά νέα; ΝΑΙ. Ενθουσιασμένη; ΝΑΙ. Τώρα όμως έρχεται νέα αναμονή. Όπως γνωρίζετε όλοι τα επόμενα πέντε χρόνια είναι κρίσιμα. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει μια υποτροπή. Πολλοί από εσάς έχετε μοιραστεί μαζί μου αυτή την ιστορία. Έτσι με μια καρδιά που είναι σαφέστερα ελαφρύτερη, περιμένω. Στο αναμεταξύ πρέπει να πάρω αποφάσεις για το τι θα κάνω παρακάτω. Αποκατάσταση για την οποία θα χρειαστούν αρκετά χειρουργεία. Απόφαση για να παίρνω ένα χάπι για τα επόμενα 5 χρόνια που θα έχει τα δικά του προβλήματα και παρενέργειες. Είμαι ευλογημένη, το ξέρω, αλλά προς το παρόν... απαλλαγή. Απλά θα αναπνεύσω.»