Γκόλντι Χόουν: Δες γιατί εγκατέλειψε το Χόλιγουντ

28.04.2017
Η διάσημη σταρ έμεινε 15 χρόνια μακριά από τις κινηματογραφικές παραγωγές για λόγους που είναι αρκετά σοβαροί και απόλυτα σεβαστοί.

Η Γκόλντι Χόουν ήταν μία από τις πιο ταλαντούχες, κωμικές ηθοποιούς του Χόλιγουντ που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες.

Παρόλη την επιτυχία της την τελευταία 15αετία απέχει από τον κόσμο των ταινιών έχοντας βάλει άλλες προτεραιότητες. Όπως λέει και η ίδια η 71 ετών σταρ:

«Δεν με ενδιέφερε να περιμένω για να μου προσφέρουν δουλειά. Κάθε γυναίκα όταν φτάσει σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία πρέπει να το αντιμετωπίσει. Αυτός είναι ο τρόπος που γίνονται τα πράγματα και εγώ πραγματικά δεν είμαι ο τύπος που κάθομαι στο τηλέφωνο και περιμένω να χτυπήσει». Όπως εξομολογήθηκε στην κόρη της τη διάσημη ηθοποιό Κέιτ Χάντσον που της πήρε συνέντευξη για το Interview: «Η ζωή έχει σχέση με τη δράση, την αλλαγή, τη μετάβαση. Όταν έκλεισα τα 50 ρώτησα κάποιες φίλες μου, όλες ηθοποιοί στην ίδια ηλικία: “Τι θα κάνουμε τώρα;” Ήθελα να ζήσω κάπου αλλού για λίγο, να μάθω αρχαιολογία, ή να βοηθήσω με κάποιον τρόπο την ανθρωπότητα. Ήθελα να σκάψω βαθιά μέσα μου και να πω: “Ποια είμαι εγώ τώρα; Τι μπορώ να προσφέρω; Τι μπορώ να μάθω;” Και μετά την 11η Σεπτεμβρίου το αποφάσισα: “Ξέρω τι θα κάνω”. Έγραψα δύο βιβλία και δημιούργησα το ίδρυμα MindUP που τώρα έχει δράση στην Ιορδανία, τη Σερβία, τη Βρετανία, την Αμερική, τον Καναδά, το Χονγκ Κονγκ. Δεν κοίταξα ποτέ μου πίσω. Ποτέ δεν θέλησα να δουλέψω ξανά σαν ηθοποιός». Ωστόσο η 71 ετών ηθοποιός θα παίξει στη νέα ταινία της Amy Schumer μετά από πολλά παρακάλια της σεναριογράφου.