Κιμ Καρντάσιαν: Δες γιατί δηλώνει απογοητευμένη από τον πρώην πατριό της [vds]

28.04.2017
Η εγχείριση αλλαγής φύλου που έκανε ο πατριός της διάσημης τελεπερσόνας και από Μπρους έγινε Κέιτλιν δεν στάθηκε αρκετή για να αλλάξουν τα συναισθήματά της απέναντί του. Μέχρι που έκανε αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή της Έλεν Ντι Τζένερις και αποκάλυψε όλα αυτά που τη στενοχωρούν και την πληγώνουν όσον αφορά τον πρώην πατριό της Μπρους Τζένερ.

Μετά το διαζύγιό του με τη μητέρα της Κιμ, Κρις και την εγχείριση αλλαγής φύλου προκειμένου να γίνει γυναίκα τα συναισθήματα της οικογένειας ήταν σταθερά παρά το αρχικό σοκ.

Ωστόσο η έκδοση του βιβλίου του Μπρους ως Κέιτλιν πια: «The secrets of my life» (Τα μυστικά της ζωής μου), έφερε τριγμούς στη σχέση του με τα παιδιά και την πρώην σύζυγό του εξαιτίας των πολλών αποκαλύψεων που κάνει και του άσχημου τρόπου που προβάλει την πρώην γυναίκα του.

«Η καρδιά μου πονάει για τη μαμά μου γιατί έχει περάσει τόσα πολλά» λέει η Κιμ. «Η Κέιτλιν προωθεί το βιβλίο της και λέει τόσα πολλά πράγματα τα οποία δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο. Νομίζω ότι είναι άδικο. Η Κέιτλιν δεν είναι ειλικρινής με πολλά πράγματα που λέει για τη μαμά μου. Νομίζω ότι στην ίδια πήρε πολύ χρόνο για να γίνει ειλικρινής με τον εαυτό της, οπότε δεν περιμένω να είναι ειλικρινής με τη μαμά μου τώρα. Αλλά είναι τόσο βλαβερό και επώδυνο αυτό που κάνει. Της εύχομαι να έχει όλη την επιτυχία του κόσμου, αλλά όχι εις βάρος μας. Η Κένταρ και η Κάιλι είναι κόρες της, είναι ο πατέρας τους και η μαμά μου έδειξε απίστευτο σεβασμό απέναντί της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσπαθούσε να την κρατά πάντα κοντά μας, να έχουν μια εξαιρετική σχέση και τώρα η Κέιτλιν ισχυρίζεται ότι δεν θέλει ούτε το όνομά μας “Καρντάσιανς” να λέει. Τώρα δεν έχουμε καμιά σχέση. Δεν έχουμε μιλήσει εδώ και εβδομάδες. Και με πονάει γιατί ήταν ο πατριός μου για τόσα πολλά χρόνια και με έμαθε πολλά πράγματα. Αλλά δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας που δείχνει τον τελευταίο καιρό. Πάντως την αγαπάμε ακόμα πολύ. Είναι ο μπαμπάς των αδερφών μου και πρέπει να δείξω σεβασμό».