Σκάρλετ Γιόχανσον: Βρήκαμε τη σωσία της και είναι... 72 ετών [photos & vds]

28.04.2017
Η διάσημη ηθοποιός μόλις βρήκε την χαμένη... δίδυμη αδερφή της! Μόνο που έχει την ηλικία της γιαγιάς της! Ωστόσο η σταρ δηλώνει διατεθειμένη να την γνωρίσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 25χρονος νεαρός, ο Τζόελ ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία της γιαγιάς του μαζί με τον παππού του που τραβήχτηκε το 1967 με τη λεζάντα: «Η γιαγιά μου ήταν ίδια η Σκάρλετ Γιόχανσον όταν ήταν νεότερη».

Μάλιστα ο Τζόελ μίλησε και στην ίδια τη γιαγιά του για την ομοιότητά της με την διάσημη σταρ ωστόσο αυτή έβαλε τα γέλια και του απάντησε ότι εκείνη την ημέρα ήταν εντελώς μεθυσμένη.

Σύντομα η φωτογραφία έγινε viral, με αποτέλεσμα να τη δει και η ίδια η Σκάρλετ, η οποία τα έχασε με την ομοιότητα. Έτσι ανέβασε ένα βίντεο στο youtube στο οποίο προσκαλεί την 72χρονη Τζέραλντιν και τον εγγονό της Τζόελ να την συνοδεύσουν στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Rough Night». «Θα ήθελα να δω το μεθυσμένο σου πρόσωπο» λέει η 32χρονη ηθοποιός. «Θα ήθελαν να μοιραστώ ένα μεθυσμένο πρόσωπο μαζί σου. Πάμε για ένα ποτό Τζέραλντιν». Ανυπομονούμε να δούμε τις δυο τους στο κόκκινο χαλί! Δες τη φωτογραφία και το βίντεο πιο κάτω.

My Grandma Looked Like Scarlett Johansson When She Was Younger