Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς: «Παίρνω το ρίσκο. Ας πεθάνω στο σανίδι»

02.02.2017
Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε εσπευσμένα ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς που γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές «Μαρία η Άσχημη» και «Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασής του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Espresso, την περασμένη Δευτέρα ο ηθοποιός είχε έντονους πόνους στο στήθος και πήγε στο Ιπποκράτειο για εξετάσεις. Εκεί πέρασε μια Οδύσσεια και αναγκάστηκε να περιμένει τέσσερις ώρες μες στο κρύο για να τον εξετάσουν.

«Η κατάσταση που επικρατούσε ήταν απερίγραπτη, θα έπρεπε να περιμένουμε 4 ώρες και έκανε πολύ κρύο. Αφού ένας ασθενής που ήταν στην αναμονή έβαλε φωτιά σε χαρτιά για να ζεσταθεί» αποκάλυψε ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

Μετά από αυτό αναχώρησε από το νοσοκομείο χωρίς καν να τον εξετάσουν, αλλά οι πόνοι συνεχίζονταν. Την επόμενη μέρα κάλεσε το ΕΚΑΒ και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιού Βούλας όπου και του έκαναν αμέσως εισαγωγή.

«Οι εξετάσεις έδειξαν φλεγμονή στην καρδιά, όμως με δική μου ευθύνη ζήτησαν να φύγω γιατί είχα παράσταση στη Θεσσαλονίκη».

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς, μάλιστα πήρε το εξιτήριο λέγοντας: «Παίρνω το ρίσκο. Αν είναι να πεθάνω, ας πεθάνω στο σανίδι».

Ευτυχώς, όμως, η κατάσταση της υγείας του μετά τη φαρμακευτική αγωγή είναι καλύτερα και με τη βοήθεια των γιατρών θα ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

πηγή Espresso