Δεν θα το πιστέψεις! Πόσο χρονών είναι η Βίκυ Καγιά;

02.02.2017
Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είναι στα φώτα της δημοσιότητας από πολύ μικρή ηλικία. Από τόσο μικρή μάλιστα ώστε συχνά να την παρεξηγούμε και να την θεωρούμε πολύ μεγαλύτερη απ' ότι πραγματικά είναι.

Αναμφισβήτητα η Βίκυ Καγιά έχει κλείσει τουλάχιστον 25 χρόνια στο χώρο του μόντελινγκ. Έχει περπατήσει ατελείωτα χιλιόμετρα στις πασαρέλες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ έχει κοσμήσει ατελείωτες φορές τα εξώφυλλα των περιοδικών. Μας είναι ένα πρόσωπο οικείο και γνωστό και είναι πολύ λογικό να την θεωρούμε πολύ μεγαλύτερη απ' ότι πραγματικά είναι. Πόσο χρονών είναι; Το δηλώνει η ίδια σε συνέντευξή της στο DownTown Κύπρου.

«Άρχισα στα 14 μου και σήμερα είμαι 38 ετών – δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες, όπως ξέρεις. Θα σου έλεγα πως αυτό που δεν έχει ημερομηνία λήξης είναι η καριέρα – όταν είναι σοβαρή. Βλέπεις τα supermodels του εξωτερικού, που είναι 40, 50, ακόμα και 60 ετών και φωτογραφίζονται ακόμα. Αλλά, για ειδικά πράγματα. Πλέον, δεν κάνω τα εξώφυλλα που έκανα στα 19 ή στα 25 μου – είμαι πολύ πιο επιλεκτική. Σκέψου πως και αυτό το εξώφυλλό μας το προγραμματίζαμε από τα μέσα καλοκαιριού, αλλά τώρα ήταν η ιδανική συγκυρία για να το κάνουμε. Μιλάμε, πλέον, για άλλα concepts, για πράγματα που συμβαδίζουν με την ηλικία μου και την αισθητική μου όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα στα χρόνια. Αν μου πουν, για παράδειγμα, να διαφημίσω μία κρέμα ή να φωτογραφηθώ για την καμπάνια της, δεν θα είναι κρέμα για εφήβους, αλλά για γυναίκες 40 ετών όπως εγώ».