Πότε θα γίνει η κηδεία του Αλέξη Μάρδα -Βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι [photos & vds]

14.01.2017
Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει από το πρωί που έγινε γνωστή η είδηση ότι ο "Magic Alex" ή "ο γκουρού των Beatles", όπως ήταν γνωστός, έφυγε από τη ζωή.

Ο Αλέξης Μάρδας ήταν 75 ετών και τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο άνθρωπος που υπήρξε μάνατζερ των Beatles και συνεργάστηκε μαζί τους από το 1965 έως το 1969, βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι.

Κανείς δεν είχε δει εδώ και μέρες τον Αλέξη Μάρδα και τελικά ήταν ο θυρωρός της πολυκατοικίας που τον αναζήτησε καλώντας την οικογένειά του. Παρουσία δικηγόρου και αστυνομικών, άνοιξαν την πόρτα και τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον θάνατό του να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την επίσημη "ετυμηγορία".

Ο Αλέξης Μάρδας λάτρευε την Ύδρα. Στο πανέμορφο σπίτι που είχε στο νησί είχε φιλοξενήσει αμέτρητους διάσημους φίλους του από το Χόλιγουντ, όπως για παράδειγμα την Τζόαν Κόλινς [φωτό κάτω]

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr η κηδεία του Αλέξη Μάρδα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 17/1/2017 στις 11.00 π.μ στο κοιμητήριο του Παπάγου.

Ο Αλέξης Μάρδας υπήρξε παντρεμένος με την Τάνια Τρύπη [φωτό κάτω] με την οποία έχει μια κόρη, την 23χρονη Μαρίνα. Στο βίντεο που ακολουθεί θυμόμαστε τον γάμο του ζευγαριού από σχετικό ρεπορτάζ του 1993.

%PHOTO30